ВМРО: Проблемът в Обединените патриоти рефлектира и в отношенията с ГЕРБ (видео)

  • 23 януари 2019 08:06

  • 1039
  • 4
ВМРО: Проблемът в Обединените патриоти рефлектира и в отношенията с ГЕРБ (видео)
©

От ВМРО призоваха партньорите си от ГЕРБ и Обединените патриоти да работят за изпълнението на техните приоритети за управлението на страната. Според партията трябва да има напредък в разумни срокове и само това би осмислило тяхното участие във властта, заяви в сутрешния блок на БНТ депутатът от ПГ на Обединените патриоти доц. Милен Михов.

"Ние искаме да вкараме гориво в системата, отново Обединените патриоти да работят и да бъдат решаващ фактор в управлението на страната", каза Михов.

Проблемите в коалицията ни идват от личностни амбиции, стремежи за налагане и доминации, допълни депутатът. "Проблемът в Обединените патриоти рефлектира и в отношенията с ГЕРБ. Първо обаче трябва да подредим собствения си двор, за да бъдем решаващ фактор в управлението", добави той.

"Ние искаме няколко много важни неща - мерки срещу циганската престъпност, разрешаване на проблемите на българите в чужбина и облекчаването на процедурите за получаване на българско гражданство, както и въпросът със социалната несправедливост", допълни още представителят на ВМРО.

"Ние искаме да бъдем заедно, работим активно", коментира Михов въпроса кога ще стане ясно дали Обединени патриоти ще излъчат общи кандидатури за предстоящите евроизбори.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1039 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.01.23 | 10:29

4

Доцент - СМЕШНИК !

2019.01.23 | 10:03

3

ДОКАТО НА ВЛАСТ СА РАЗНИ ФИЗКУЛТУРНИЦИ ПОЖАРНИКАРИ И РАЗНИ НЕНАЯДЕНИ ЛЪЖЕ ПАТРИОТИ А НЕ НЯКОИ ИКОНОМИСТИ И ХОРА ОТ РЕАЛНАТА СФЕРА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪРВИ НАЗАД. БЪЛГАРИТЕ ЩЕ МИЗЕРСТВАТ И СКОРОСТНО ЩЕ ОБЕДНЯВАТ .

Даже от ЕС ги критикуваха!

2019.01.23 | 09:48

2

Раздаваха гражданство на сулю и пулю, който и циганин да влезе в България, ставаше български гражданин, а не може и български да говори. Имало много случаи, раздавали са гражданство на чужденци, които уж ще инвестират в България, но като получат гражданство, веднага изчезват от държата. За да се даде гражданство, желаещите първо трябва да знаят езика и историята на държавата, чийто гражданин иска да става!? По тази логика трябва да се отнеме гражданството на много чужденци!

Stamat

2019.01.23 | 09:18

1

Този е ултра прост и само квака!Такива в живота, ако не са в група, са свити тъпаци и нефелници!Сега лае, като бясно куче!

Добави коментар

Водещи новини