АБВ настоя за пряк избор на кметове за всички населени места с над 150 жители

АБВ настоя за пряк избор на кметове за всички населени места с над 150 жители. Това обяви председателят на партият Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в по време на пресконференция след заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в предупреди, че сегашното изискване за 350 жители ще направи невъзможно гласуването в близо 3000 села в България. Според него 70% от българските общини не са изпълнили законовото изискване да определят с решение на общинските си съвети кои са кметствата на територията на общината.

"Като цяло това поставя под съмнение изборния резултат", категоричен бе Петков.

Лидерът на АБВ коментира и идеята за отпадане на забраната за обявяване в деня за размисъл и в деня на гласуване на резултатите от социологически проучвания с думите: "Аргументът, че не се спазва законът е израз на слабост на държавата".

От АБВ подкрепят въвеждането на машинно гласуване, тъй като именно то би решило проблемите, свързани с точното отчитане на гласовете. От партията не подкрепят идеята за въвеждането на видеонаблюдение.

Коментари

  1. 2019.01.22 | 14:40

    А бе Петков по-голяма глупост и простащина не можа ли да измисляш.Вместо да искате не по-малко от 1000жители с настоящ и постоянно живеещи в дадено населено място вие отцепниците от БСП занимавате бг гражданите с идиотизми на първанов лакея на борисов и на шайка демократи комуняги и разбойници

  2. 2019.01.22 | 13:51

    АБВГЗ????

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет