Радан Кънев: Когато наближат избори, циганската тема избухва

  • 14 януари 2019 17:37

  • 953
  • 5
Радан Кънев: Когато наближат избори, циганската тема избухва
© Кадър - БТВ

Когато наближат избори, циганската тема избухва. Криминални престъпления се експлоатират и се правят етнически скандали. После идват избори и започва купуването на гласове. Нещата седят така от много години и няма никакво развитие. Няма никакъв анализ на циганския проблем. Рано или късно това ще се превърне в много по-голям проблем от този, който виждаме в момента.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и от "Демократична България". "Ясно е, че има много голям процент на престъпност сред циганите, но това не единственият проблем. В циганските гета има санитарни проблеми, проблеми с незаконното строителство, образователни проблеми. Много от политиците използват тези проблеми, за да могат да купуват гласове на изборите. Ням образован и интелигентен човек, който да тръгне да продава гласа си. Гражданска война няма да има и говоренето по тази тема е опасно. Факт е обаче, че агресията ескалира. Днес отново чухме за криминално нападение от човек, който има 30 криминални прояви. Какво прави този човек на свобода? Беззаконието в цялата страна се засилва", каза още той.

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и коментира и темата за избор на нов изтребител. "Много ми е интересна позицията на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Преди години той е подкрепял да се закупят F-16, а сега открито критикува този избор на правителството. След като веднъж е взето това решение, то трябва да бъде придвижено напред и реализирано. Не може пак това решение да се връща назад и да се замазва. Модернизацията на българската армия е необходима и трябва да се вземе политическо решение, както и да се носи политическа отговорност", категоричен беше Кънев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
953 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Аз

2019.01.14 | 22:03

5

Ха, бях забравил вече за Рада-Дълобоката! Къде си ма радке, да не се друсаш на оная работа на Командира ти, на самодоволния градинар!! Ами той е пример за интеграцията на ромите! Първият ром станал министър-председател на РБ!

ХА ХА ХА ХА

2019.01.14 | 18:05

4

Тоя плъх от канал изпълзя ???

Kiki

2019.01.14 | 17:58

3

Rada Dulbokata pak se izkenzala publichno... Za POBOI stava duma,bre,pedko!

Лош...

2019.01.14 | 17:47

2

...да .попитам авторите на сайта..
.....защо ни занимават с сулю и пулю ???

леле

2019.01.14 | 17:44

1

Преди избори Дълбока Рада се изказва непопитана !

Добави коментар

Водещи новини