Гледай на живо

Евро 2020: "Трето полувреме" преди Германия - Украйна

Цветан Цветанов: Европейските избори ще ни покажат какъв резултат може да очакваме на местните

12 януари 2019 14:16

Цветан Цветанов: Европейските избори ще ни покажат какъв резултат може да очакваме на местните
©
797 17

Победа за ГЕРБ на Европейските избори ще ни даде спокойствие за провеждането на местните, защото в момента БСП търпи само негативи, които пряко са насочени и към техния лидер Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Евроизборите ще ни покажат какъв резултат можем да очакваме на местните избори, а един успех би мотивирал още повече членовете на партията. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на среща с актива на ГЕРБ-Пловдив област.

Събитието се проведе в Пловдив, като на него присъстваха и народните представители от ГЕРБ-Пловдив област, областният координатор Георги Мараджиев, общинските ръководители, кметовете на общини, общинските съветници и кметове на кметства.

„За местните избори е необходима пълна мобилизация, защото трябва убедителна победа. Затова е важно правилно да подберем кандидатите си – те трябва да носят положителен заряд. Кметовете и общинските съветници трябва да са близо до хората, да чуват проблемите и да ги решават“, подчерта Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той призова присъстващите членове на ГЕРБ да продължат да са сред хората и да говорят за реализираното от правителството до момента. „Когато сме близо до хората, когато говорим с тях - можем да променим и различното мнение и да преодолеем всяка една ситуация, защото БСП нямат ресурс, а от действията им струи само омраза и негативизъм“, категоричен бе Цветанов. По думите му за тази цел трябва да се търсят и привличат в редиците на ГЕРБ младите хора, върнали се и реализирали се в България, които да покажат, че тя е едно добро място за живот и реализация.

 „В момента ГЕРБ управлява 130 общини, в които живеят 5 милиона души. Ако си свършим добре работата, можем да спечелим поне още 30 общини на местните избори“, уточни Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ информира, че скоро стартира серия от граждански диалози в цялата страна под мотото „Европа в нашия дом“. Цветанов каза още, че по време на тези диалози ще се разяснява какво е донесла на България европейската солидарност в сферите на образованието, регионалното развитие и др. „В диалозите ще се включат специалисти и министри, които ще обяснят свършеното, но и ще чуят какво мислят хората. Ще покажем и какво са направили кметовете и местната власт, как са усвоени и реализирани европейските средства и как те са променили нашия живот“, допълни Цветанов. По думите му с тези диалози се цели отваряне на партията към периферията, за да могат повече хора да се убедят колко работа е свършена и да не допускат да бъдат подвеждани от фалшиви новини. Според председателя на ПГ на ГЕРБ не трябва да се пропуска нито една добра възможност да се показват добрите политики, но в същото време не трябва и да се подценяват ситуациите, които носят негативен заряд.

В заключение Цветанов заяви, че днес е един изключителен ден, в който погледите са насочени към европейската столица на културата – Пловдив. По думите му това е едно събитие, което ще остави своя отпечатък в историята и ще даде заряд за предстоящите европейски избори.

 

Novini.bg
797 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
Всяко показаване на тоя седесарски урод

2019.01.12 | 17:28

17

води до загуба на СДС-Банкя на изборите.

2019.01.12 | 17:27

16

Голям мошенник е този Цветанов, пак поставя някакви параметри граници, един вид ще краде за местните избори

Мутренската администрация

2019.01.12 | 17:26

15

на държавна издръжка - на снимка.

Резултатът от местните ви беше показах, гадна мутр

2019.01.12 | 17:25

14

народът протестира, не ви понася.

2019.01.12 | 16:55

13

Това не е съвсем така. Не всички ще гласуват на европейските и не може да се прави извод за резултата на местните.

БЪЛГАРИН!

2019.01.12 | 16:53

12

Borislav Damyanov (от Facebook), тези помияри, точно това целят - нулева избирателна активност от страна на нормалните Българи, за да спечелят благодарение на „преданите и неподкупни“ симпатизанти (на държавна ясла, естествено) и мангалите, повечето от които са за затвор, ама „случайно са пропуснати“, като тези от Войводово!

Незабравка

2019.01.12 | 16:17

11

Никакъв! Нула! Зеро! Не се коси,няма те!няма ви!тъпи лъжливи,крадливи,малоумници!!!

2019.01.12 | 15:56

9

ЦВЪКИ свършва се царуването , стига до тука сте.

2019.01.12 | 16:17

10

яж у й

Иво

2019.01.12 | 15:55

8

Всички сте некадърни, нагли, лакоми за власт и пари долни хора! И вие и всички преди вас последните 70 години!

Архинаглец

2019.01.12 | 15:54

7

Да изгониш 2 милиона избиратели, да отчаяш още 2 милиона и те да не гласуват и да се хвалиш с изборни победи.

Добави коментар

Водещи новини