Костов поиска главата на Тотю Младенов

  • 08 юни 2011 10:02

  • 639
  • 2
Костов поиска главата на Тотю Младенов
©

Синята коалиция поиска оставката на социалния министър Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко. В специална декларация лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - настоя Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко да бъде освободен заради скандала с върнатия от Конституционния съд Кодекс за социално осигуряване и хаосът след решението на магистратите.

На 31 май  КС обяви за противоконституционно национализирането от НОИ на средствата от частни пенсионни фондове. Според сините  нивото на компетентност на администрацията в правителството на Бойко Борисов е изключително ниско. Затова и се вземат решения, които КС обявява за противоконституционни.

Тъмносините настояха да се възстанови членството на близо 44 000 души в пенсионните дружества, както е било преди промяната в КСО. Сините искат още мнозинството да изготви поправка в КСО, с която да се задължи НОИ да възстанови "национализираните" пари от частните пенсионни фондове. Лицата пък да избират къде да останат техните партиди за допълнително пенсионно осигуряване, настояват още от Синята Коалиция.

Последвайте канала на

Novini.bg
639 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.08.13 | 09:24

2
Най-после нещо нормално да искате, ама чак министър - мечтайте!
иван

2012.08.13 | 09:24

1
България е една от най-силните държави в еРепублик - толкова силна, че предизвиква завистта на някои от съседите си, които се съюзиха за да ни заличат!В момента България води тежка война с ТУРЦИЯ,която много трудно удържаме..Ела, регистрирай се - ХОРАТА са най-ценният ресурс!!!" Можете да се регистрирате от http://www.erepublik.com/en/referrer/Tonny92.

Добави коментар

Водещи новини