Карадайъ с оценка за управлението през 2018 г.: Скандали, пропуснато време и пак скандали (видео)

  • 11 януари 2019 10:05

  • 1204
  • 3
Карадайъ с оценка за управлението през 2018 г.: Скандали, пропуснато време и пак скандали (видео)
© Канал 3

Оценката за управлението на страната през 2018 година може да се определи с три думи - скандали, пропуснато време и пак скандали. Със скандали започна година и със скандали завърши. Със скандал започна и новата 2019 година. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, в изявление от името на партията от трибуната на Народното събрание.

"Изминалата година е едно изгубено политическо време за България. Управляващите заявиха, че имаме икономически растеж, реалната оценка обаче е друга - растежът е 3.1 %, крайно недостатъчен, за да догоним ЕС", каза още той.

"От трите фактора на растежа - инвестиции, износ и потребление, работи основно последното. Другите практически отсъстват, именно поради липса на адекватна работа от страна на управлението", допълни лидерът на ДПС.

"ДПС ще търси диалог и консенсус за приоритетите и програмата за развитие. Трябва час по-скоро да се намери решение на важните за българските граждани въпроси, но те няма да се решат от улицата. Те чакат сериозно политическо обсъждане, за да създадем условия за икономически растеж“, коментира Карадайъ. 

"Младите си заминават, защото измина още една година, в която нищо не се направи за бизнеса. Инфлацията също е факт в България. Инфлацията ще "изяде" и вдигнатите заплати", завърши Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.  

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1204 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.01.11 | 10:27

1

Само преди няколко години, когато Борисов подаде оставка, тези от ДъПъСъ поставиха всички ключови кадри в държавата само с турски имена, министъра на образованието беше с турско име от ДъПъСъ, всички областни управители смениха и назначиха такива от ДъПъСъ с турски имена! Искаха да направят Делян Пеевски за шеф на ДАНС а БеСеПе мълчеше! Фалираха и окрадоха КТБ, спряха Евро фондовете, от които се препитават десетки хиляди български семейства, които работят във фирми, които работят по магистрали и други инфраструктурни проекти! Моа още много дълго да продължавам ! Всичко беше погълнато от ДъПъСъ ! Това ли искате да се случи отново? Аз НЕ искам това да се повтаря, за това отново ще гласувам за ГЕРБ!

Анонимен

2019.01.11 | 11:15

2

Стягайте коланите и започнете да работите. Всичко свърши. Било каквото било. Сега граници отворени, ако не тук, то навън. А и да ви светна днес. Навън сега е хиляди пъти по-добре, отколкото тези, които заминаха на студентски бригади през 2003, преминаха през големи трудности, а сега отиват и 20 годишни без мъки започват работа, а не на калта, там дето не се види краят им, има бол работа и тук и там, пари равни, там има пари, но всичко като платиш и удариш чертата си на 0, а тук 400 лева, ако имат родителите ви, от тях, ако не лишения, студ, цигари, неть, анадънму шинди народ, животът е такъв какъвто си го направите вие, тук се шегуваме в повечето случаи, а и до Късмет, много прости, неуки момчета и момичета се омъжиха, ожениха за паралии и сега им се надсмиват на умните или не чак толко умни кенефаджии, гледат ги отгоре и им се надсмиват, а не ставаха за нищо, Късмет на всички ви, много деца, но криза е - тук и там, всеки се оплаква, при капитализма знаем от старите, само единици, а всичко роб, не зная , а мога и да греша в случая, сравнявам преди 1944, как от война са нямали родители, а един в повечето случаи са умрели, но по време на соца децата им завършиха елитни университети, след това тъжно, внуците им тъжно, а са не прости, но безпарични, а днес имаш ли пари, а кои имат, тези дети всички искат да са там някъде горе, там са парите и те си изучиха и ще продължават и внуците им на запад, всеки се бори не за вас, а за тях си, за по лек живот на децата, внуците, макар, че аз съм 50:50, защото животът е кратък, до 30 висше на запад, и след това как в бг тези пари ще ги избиеш, около 200 хиляди, при заплата 5 хиляди, или аз не мога да смятам, нещо такова, живи и здрави, всичко е късмет, да сте живи и здрави младите, а горе квото е казал горният големият, бог, аллах,

2019.01.12 | 00:55

3

Ей османецо -нали това сега е политически коректно - що не се прибереш в къщи, в Анадолия и да си е.беш турската мама, рязана педераст! България няма нужда от твойте оценки! Заври си ги в долния ти насран османски г.ъз!

Добави коментар

Водещи новини