Росен Желязков за пакета "Макрон": Изправени сме пред абсурд

  • 10 януари 2019 16:37

  • 2400
  • 4
Росен Желязков за пакета "Макрон": Изправени сме пред абсурд
©

Изправени сме пред абсурд - Съветът отменя връщането на камиона, а Комисията предлага на ЕП връщането на камиона. В разговори с представители на ЕК ме увериха, че дори ако в Европейския парламент това предложение бъде прието, на триалозите Комисията няма да го подкрепи. Това заяви транспортният министър Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети в Брюксел, където се проведе заседание на Транспортната комисия в Европейския парламент по пакета "Макрон".

Гласувани бяха три доклада. Депутатите подкрепиха предложението камионите да се връщат веднъж на три седмици в държавата, откъдето са и отхвърлиха промените, свързани с почивките на шофьорите и техните възнаграждения.

Министър Желязков определи гласуването като "по-скоро положителен резултат".

"Не сме били максималисти. Давахме си ясна сметка, че всички предложения, които бяха направени от членовете на Европейския парламент са тактически и също не събраха необходимите гласове. Даваме си сметка, че сме в малцинство", заяви още министър Желязков.

"Ще продължим да използваме всички инструменти. Премиерът заяви много ясно какви действия ще бъдат предприети. Разчитаме на политическите семейства. Не сме в патова ситуация, а много работна", допълни министърът, цитиран от Нова телевизия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2400 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
.

2019.01.10 | 18:18

4

Ужас, искат да дадат на тираджийте по-добри условия на труд. Пълен абсурд!

2019.01.10 | 18:14

3

КОЙ ли ни бръсне за нещо ????

Михал Симеонов

2019.01.10 | 17:53

2

Много тьпо обяснение на министьра ситуацията е патова клони кьм губеща

мисъл

2019.01.10 | 17:42

1

Не си само ти МАРКО ТОТЕВ. Всички сме такива освен Тикавата и физкултурникът.
Те са Тарикатите,а останалите......

Добави коментар

Водещи новини