Желязков ще председателства първото заседание на Междуправителствената комисия за икономическо сътрудничество със Северна Македония

  • 06 март 2019 14:22

  • 353
  • 1
Желязков ще председателства първото заседание на Междуправителствената комисия за икономическо сътрудничество със Северна Македония
© Булфото (архив)

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети ще председателства първото заседание на Междуправителствената комисия за икономическо сътрудничество между България и Северна Македония. То ще се проведе днес и утре (6 и 7 март) в Скопие и се съпредседателства от министъра на икономиката на Република Северна Македония Крешник Бектеши. Това съобщиха от пресцентъра на МТИТС.

В дневния ред на заседанието са включени теми свързани с изграждането на транспортна и енергийна инфраструктура, въпроси от двустранното икономическо сътрудничество в области като информационни технологии, транспорт, търговия, инвестиции, селско стопанство и др.

Двамата министри ще подпишат протокол от Първото заседание на Междуправителствената комисия за икономическо сътрудничество. По време на събитието ще бъде парафиран и Меморандум за разбирателство между Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия на България и Агенцията за насърчаване на предприемачеството на Северна Македония.

В рамките на посещението си министър Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети ще проведе работни срещи с министъра на информационното общество и администрацията Дамян Манчевски и министъра на транспорта и съобщенията Горан Сугарески.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
353 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гад малка

2019.03.06 | 14:34

1

Доста противна мутричка има този чиляк

Добави коментар

Водещи новини