Румен Петков: Честит празник на всички, днешният ден е един от символите на българския дух и неговият стремеж за свобода и независимост, който трябва да съхраним

  • 06 януари 2019 13:41

  • 471
  • 8
Румен Петков: Честит празник на всички, днешният ден е един от символите на българския дух и неговият стремеж за свобода и независимост, който трябва да съхраним
© Булфото (архив)

Богоявление е! Честит да е на всички този светъл християнски празник! Честито и на всички именици! На днешния ден, на който по традиция се освещават и бойните знамена на Българската армия, си струва да припомним, че единствено ПП АБВ зае национално отговорна позиция по отношение на обновяването на военновъздушните ни сили, което е пряко свързано със сигурността на страната ни. Ние много ясно и категорично заявихме, че парламентът е приел правила за закупуването на нови бойни самолети и всяко излизане от тях ще е престъпление, проява на политическо безгръбначие и слугуване на „големия брат“, който се намира зад океана. Посочихме, че подобно поведение на управляващите няма да доведе до добър резултат за националната ни сигурност.

Това заявява в своя позиция председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Днес президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на много отчетливо повтори тезата на АБВ от 3 януари и това заслужава адмирации. Днес станахме свидетели и на това как военният министър Каракачанов, макар и плахо, обяви, че процедурата по закупуване на нов боен самолет не е приключила, че ние ще се борим за най-доброто финансово решение за страната ни, както и за решение, което ще е най-добро от гледна точка на бъдещето на военновъздушните ни сили. Това му изказване не ни прави големи оптимисти, но е видно, че натискът на АБВ даде добри за националната ни сигурност резултати. Затова точно днес ние от АБВ, с дълбок поклон към Христо Ботев, който е роден преди 171 години на тази дата, настояваме българските институции да запазят този дух, на който Ботев е носител със своята борба за национална независимост, със своето творчество и със своята безрезервна преданост към българския идеал.Още веднъж, честит празник на всички и дано победи разумът, подчинен на националната ни сигурност!“, се казва още в позицията на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
471 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Gost

2019.01.07 | 00:53

8

А бе какви са тия самозванци от АБВ, СДС, БСП, ДПС! Какво се обаждат баш на големите християнски празници! Тия много са огладнели да е.ба и шизофрениците долни, унищожители на Българщината! Марш в Карлуково да е.ба вашта мама атеистична!

гошо тъпото

2019.01.06 | 17:32

7

ТОЗИ АКО Е НА ВЛАСТ ЩЕ ПРАВИ ВЪВ ВСЕКИ ГРАД ШАДРАВАНИ

2019.01.06 | 13:49

2

КАКЪВ Е ТОЗИ ПЕДЕРАСТ?

Еее

2019.01.06 | 17:21

6

Как какъв??Пиян крадлив пикльо!!Комсомолец/да ни се бърка с ботомолец/!!!И за какъв го показвате на Ботоявление??

Плевенчанин

2019.01.06 | 15:52

5

Мръсна, долна, продажна, гнусна, корумпирана отрепко, няма ли да се намери поне един достоен българин да ти тегли ножа, като прасе за Коледа!

гост

2019.01.06 | 14:07

4

Защо не си гледаш шадраваните а си тръгнал акъл да даваш ,дърт ,червеногъ,з,,,т атеист!

2019.01.06 | 14:01

3

ЗАЩО НА ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИЦИ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЯ ИЗПЕЦКАН БЕЗБОЖНИК?

Умник Гюро

2019.01.06 | 13:48

1

И на Румбата от АБВ Таварищ П.уткин спря кранчето. Няма руски летящи гробници - няма петрорубли!

Добави коментар

Водещи новини