Пакет “Мобилност” - икономически Чернобил за превозвачите (видео)

  • 04 януари 2019 15:27

  • 2185
  • 3
Пакет “Мобилност” - икономически Чернобил за превозвачите (видео)
©

В Гранд Хотел София бяха представени резултатите от работната среща на представители на браншовите сдружения в сектор „Автомобилен транспорт“ във връзка с организирането и провеждането на международния протест на превозвачите на 10 януари 2019 г. на площад „Люксембург“ в Брюксел.

Министърът на транспорта Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети определи срещата като уникална. Всички ние представляваме България в този сложен път по приемане на правните регулации за превозвачите. Темата на това събиране беше тактиката по гласуване на пакета “Макрон”. Няма различие в нашите виждания. Всички похвати на европейската бюрокрация трябва да бъдат използвани за защита интересите на България и на бранша, каза министърът.

Нашата цел е илида  постигнем, това което удовлетворява бранша или да блокираме законодателните предложения. Даваме си сметка, че имаме срещу себе си едно доста неясно мнозинство в рамките на парламента, което трябва да бъде информирано не само за икономически последици за България. Тези решения ще разделят Европа, коментира още Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Евродепутатът Ангел Джамбазки даде информация по отношение на организацията на протеста. Той определи исканите промени като опит за кражба на бизнес и двоен стандарт. Това предложение разделя съюза, каза той.

Приемането на това предложение би предизивикало емиграционно цунами, каза той. Това означава един град Пловдив, който да си тръгне утре. Това е причината да сме абсолютно единни, каза Джамбазки.

На площад “Люксембург” ще бъде поставена платформа и камион. Можем да предложим доста екзотични форми на протест, допълни Джамбазки.

Пакет “Мобилност” е икономически Чернобил за превозвачите, каза евродепутатът Новаков. Създаваме изменения на текстове, допълни той.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2185 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.01.05 | 04:52

3

ПИКАЯ ВИ НА СМЕШИЯ ПРОТЕСТ.10 КАМИОНА?ПОВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА ПАНАХИДА?НИКОЙ НЕ ВИ БРОИ ЗА ХОРА В БРЮКСЕЛ.И КАК СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ БОКО НЕ СИ Е ДАЛ СЪГЛАСИЕТО ЗА ТАЗИ МЯРКА.НО ЛОШО НЯМА,ПОРАЗХОДЕТЕ СЕ ДО БРЮКСЕЛ ДА СИ ПОДЕРЕТЕ ГЪРЛАТА.ТОВА ЩЕ ВИ ОСТАНЕ.

ха-ха

2019.01.04 | 17:12

2

Срещата била уникална !?Китай кацна на обратната страна на луната , а ние търсим път към Европа!?

аз

2019.01.04 | 16:02

1

Това решение щяло да разделя европейците?! Ако може някак си тотално да ни изолира от мафията - ще е върха!

Добави коментар

Водещи новини