Диана Ковачева не разбира мотивите за оставката на Коларов

  • 24 февруари 2012 19:10

  • 922
  • 3
Диана Ковачева не разбира мотивите за оставката на Коларов
©

"Няма основания да се твърди, че липсва политическа подкрепа от страна на Народното събрание и президента". Това каза министърът на правосъдието Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент във връзка с оставката на Тодор Коларов като председател на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност.

"В последните няколко месеца всички институции се обединиха около една много важна за България цел - изработването на проект на Закон за отнемане в полза на държавата на имущество, придобито от престъпна или друга незаконна дейност. И Народното събрание, и останалите институции със своите становища се включиха в процеса на изработването на един добър и добре работещ закон", каза министърът на правосъдието.

По думите на Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент обсъжданията в парламента продължават и това означава, че не липсва внимание, интерес и ангажимент от страна на институциите, включително и от страна на президента.

„Министерство на правосъдието също се включи активно със становище по отношение на европейските стандарти при изработването на един подобен закон. Не мога да разбера докрай това твърдение, че няма политическа подкрепа. Току-що научавам за оставката на господин Коларов. Не съм запозната с вътрешните проблеми на Комисията и научавам със съжаление, че е имало сериозни вътрешни проблеми, които да доведат до оставка на нейния председател. Разбира се, справянето с проблемите е свързано и с организирането на ефективната работа на комисията. Съжалявам, че се е почувствал не в състояние да се справи с тези проблеми", посочи тя.

Последвайте канала на

922 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бай Гъди

2012.03.08 | 19:46

3
Де да беше вярно!
Бай Гъди

2012.03.01 | 20:13

2
Може би се страхува от олигархията!Не е толкова лесно да се отнема имущество на милионери!Мафията действа по много жестоки начини.
А?

2012.03.01 | 20:13

1
Гъдьо, звучиш ми като мръсен мафиот, а!?

Добави коментар

Водещи новини