Илхан Андай анализира посланието на Ахмед Доган

  • 21 декември 2018 07:28

  • 1648
  • 1
Илхан Андай анализира посланието на Ахмед Доган
©

Всички около Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г му палят свещ, за да е жив и здрав, а ГЕРБ и правителството да съществува. На Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от също, за да го има ДПС. Куриозно звучи, но имплозията е вътре в малкия коалиционен партньор на ГЕРБ, и това може да бутне правителството. С обръщението си Доган даде да се разбере, че се крепи формулата от миналата година. Има малка разлика по отношение на геополитиката, но нищо повече. Това каза журналистът от „Родопи 24” Илхан Андай в ефира на БТВ.

„Обществото се е затворило и не се интересува дали ще има избори. Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от говори за улицата, която може да маргинализира елита. Но улицата в България е много слаба, не както във Франция или Хърватия. Хората са обезверени и напускат страната“, отбеляза той.

„В България новата формула на управление - програмен кабинет, е оцапана. Ако се стигне до нея, това ще означава, че започва бавно краят на ГЕРБ. В обществото ще се лансира тезата, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г слуша Доган и ДПС влияе на управлението. Трябва да се направи по-сериозен прочит на доклада и изказването на Доган“, посъветва журналистът.

Почетният председател на ДПС заяви, че страната не се нуждае от предсрочни избори.

Илхан Андай коментира и думите на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, който предупреди, че в България има външнорелигиозно влияние от чужбина. Журналистът потвърди тази информация. „Той все пак има информация от службите. Хората с влияние и много пари искат да държат в ръцете си Балканите. Вероятно той визира явяването на ДОСТ на изборите. Хората в България са различно уязвими от подобно влияние. В Родопите е възможно, но в Кърджали - не. Хората, които не са успели да се реализират в чужбина, може да се маргинализират. Такива хора могат лесно да бъдат обработени и връщайки се тук да са опасни. Новата радиакализация ще дойде от нашите хора, които са отчаяни в Западна Европа и те трябва да се следят“, предупреди той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1648 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Рязана карабина

2018.12.22 | 20:58

1

Това Сатирче трудно разчленява думите. Той беше агент на ДС. Но не това е важното. Абе духайте рязаната карабина.

Добави коментар

Водещи новини