Жени ГЕРБ-София област проведоха политически форум в Копривщица

  • 15 декември 2018 17:00

  • 618
  • 2
Жени ГЕРБ-София област проведоха политически форум в Копривщица
© ГЕРБ

Структурата на Жени ГЕРБ в София област проведе политически форум на тема "Национални политики - регионални решения: Социален прочит на актуалната политическа обстановка в страната, живота в малките населени места, политиците и бъдещето на България и Европа", съобщиха от пресцентъра на партията.

На събитието присъстваха председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова, областният клубен ръководител на ЖГЕРБ-София област Росица Иванова, Галя Георгиева - областен координатор на ГЕРБ-София област и народният представител от ГЕРБ-София област Валентин Милушев. Гост-лектори на конференцията бяха министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard и зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница РусиноваЗорница Русинова Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения  от Университета за.

По време на откриването на събитието кметът на Копривщица Генчо Герданов приветства участниците и разказа кратка история на града. “Културно-историческият туризъм е във фокуса на нашата работа през 2019 г. Копривщица заема важно място в българския туризъм. Въпреки че София област разполага само с Боровец и Копривщица като традиционни туристически дестинации, туристите за миналата година са били над 270 000. Трябва обаче да се работи върху дестинации като Долна баня, Пчелин и Костенец заради хубавата природа и минералните извори там", посочи министър Ангелкова. На свой ред Зорница РусиноваЗорница Русинова Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения  от Университета за отбеляза, че инвестициите в сферата на труда и социалната политика са показателни за стремежа на правителството да осигури достойни възнаграждения и добри условия за работа на гражданите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
618 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
филип

2018.12.15 | 18:57

2

А ВИТОША..........

2018.12.15 | 17:34

1

ГОЛЯМ ПРАЗ

Добави коментар

Водещи новини