Антон Кутев: Дянков лъже за бонусите в министерството му

  • 24 февруари 2012 11:23

  • 2037
  • 20
Антон Кутев: Дянков лъже за бонусите в министерството му
©

По време на парламентарния контрол депутатът от Коалиция за България Антон Кутев отново повдигна въпроса за раздадени бонуси от Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи в Министерството на финансите.

По думите му, председателят на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 е излъгала, като е казала на колегата на Кутев - Кирчо Димитров, че на този въпрос вече е отговорено. "Вие заедно с министъра ни лъжете, което е недопустимо за Вас, като председател на Народното събрание. Вие унизявате институцията", заяви Антон Кутев.

"Сам не си вярвате на това което говорите. Никога не съм си позволявала подобно нещо", каза в отговор Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2037 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
ВЪЗМУТЕНИЯТ НАРОД

2012.02.28 | 08:52

20
Време е вече да потърсим одговорност от алчните и лъжливи депутати както и на ЦЦ !!!

2012.02.28 | 08:52

19
Пародията Кутев пак акъл ръси ХА ХА! По - несъстоятелен депутат надали съществува - естествено от БСП
кибрит

2012.02.28 | 08:52

17
Пародията ......... пак акъл ръси ХА ХА.По-несъстоятелен форумист надали съществува- естествено от ГЕРБ
Аман от тъпи комунисти

2012.02.28 | 08:52

18
"Седмина бивши зам.-министри от кабинета на Сергей Станишев са получили общо 1,1 млн. лв. от бордове, докато са били на власт, показва проверка на "Труд". Повечето от тези представители на тройната коалиция днес са най-яростните критици на бонусите в министерствата. Преди ГЕРБ да забранят на членове на политически кабинети да вземат премии от бордове, хонорарите от държавните предприятия са превишавали значително доходите от заплата на управленците от тройната коалиция. Соцдепутатката Корнелия Нинова, бивша зам.-министърка на икономиката, е прибрала близо 150 хил. лв. от борда на “Булгартабак холдинг”, докато нейната партия бе на власт. Нейната съпартийка Анна Янева и дясна ръка на бившия икономически министър Румен Овчаров, е взела от тютюневата компания също толкова. Малко по-скромни допълнителни доходи е реализирал друг настоящ соцдепутат - Димчо Михалевски, който бе заместник в регионалното министерство - близо 110 000 лв. Неговите възнаграждения са от фонда ФЛАГ и предприятието “Публични инвестиционни проекти”. Бившият зам. транспортен министър Георги Петърнейчев, днес червен депутат, е получил около 117 000 лв. Той бе в управлението на “Холдинг БДЖ”. Кирил Ананиев, зам.-министър на финансите в три правителства (на Костов, Сакскобургготски и Станишев) и бивш финансов секретар на президента Първанов, само за две години е получил около 300 000 лв. от бордове. Другият заместник във финансите от времето на Орешарски - Димитър Ивановски, е взел около 120 хил. лв. Същата сума върху заплатата си е получил и още един бивш зам. финансов министър - Любомир Дацов. Сумите, взети само от тези седмина зам.-министри, се равняват на всички бонуси, изплатени за 2011 г. в Държавен фонд “Земеделие” на 1543 служители." При комуниста винаги е така - крадеца вика - дръжте крадеца!НАЙ- ДОБРИЯ КОМУНИСТ Е МЪРТ.ИЯ КОМУНИСТ!

2012.02.28 | 08:52

16
Защо бе умници такива не го изкарахте тогава ами сега когато ви настъпаха по мазола.И не БСП ви изкара кирливите ризи ами ДСБ и СДС.И още какво общо имат бордовете с бонусите.Аман от тъпи новоизлюпени политически разбирачи .
internet...

2012.02.28 | 08:51

15
НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2012 год: - Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят кенефи, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Погребване на култрурата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ
internet...

2012.02.28 | 08:51

14
Изминаха две години и половина от парламентарните избори. Това е повод отново да оценим свършеното от Правителството на ГЕРБ. 8. Обещание. Премахването на монопола на здравната каса и въвеждането на индивидуални здравни партиди. Неизпълнено! 9. Обещание. Ревизия на всички заменки, спорните приватизационни договори и сключени концесии.Неизпълнено! 10. Обещание. Върховенството на закона и независимата съдебна система. Неизпълнено! 11. Обещание. Премахване на безконтролното следене в Интернет от МВР. Неизпълнено! 12. Обещание. 10-12% икономически растеж годишно. Неизпълнено! 13. Обещание. 20% ръст на доходите годишно. Неизпълнено! 14. Обещание. Средна работна заплата 1500-2000 лева. Неизпълнено! 15. Обещание. 15% ДДС. Неизпълнено! 16. Обещание. Премахване на данъци върху наследството и дивидентите. Неизпълнено! 17. Обещание. Отпадане на минималната работна заплата. Неизпълнено! 18. Обещание. Намаление на пенсионната осигуровка от 23 на 10%. Неизпълнено! 19. Обещание. 7% данък върху доходите и 1000 лева необлагаем минимум. Неизпълнено!
Лейди Годайва

2012.02.28 | 08:51

13
Гербари, четете си неизпълнените обещания и отивайте при комунистите, които ви родиха за да продължат да крадат от народа - миризливи и лъжливи боклуци!
DOWN with the GERB FOREVER!!!!

2012.02.28 | 08:51

12
Наглият социопат не приема критики и корекции - за Дянкофф-Путкофф-Дупкофф всички които са против него са най-малкото "популисти"! Долен мръсник, който преяжда долари и ипотеки в САЩ; "управленец" раздал в собственото си "реформирано" ведомство десетки хиляди лева бонуси, а за Българите какво? - постна пица!!!! Да знаете, че такива безобразия като бонуси по 25-30000 лева за Нова година е имало най-вече в Министерството на финансите, само че там се спотаиха и нищо не казват - било лични данни! ГербаризЪма е ДИАГНОЗА - вижте им само т. нар. "банка от кадри" - катастрофиралата министърка на външните работи, Калинка Илиева - клептоманка и лъжкиня с фалшива диплома, социопатката Ана-Мария Борисова "намерена" (!?) от Примата в на Странджа баир гората, "хидролога" и председател на Съвета на директорите на "Хидросистеми", но БЕЗ висше образование Харизанов (известен още като Бил Гейтс на българските язовири, заради изцепките на земеделският министър), унищожителят на Българската армия, дървеният доктринер и философ Аньо Ангелов, известен още като Аньо Ньойски, защото ще намали числеността на БА до 17500 души -много под числеността на войската след подписването на Ньойския договор и пр. и пр. и т.п.) - ТОВА Е ГЕРБ!Българи, събудете се и криминализирайте ГРОБ в съзнанието си, бойкотирайте ГЕРБ, ХЕРБаризирайте гербарската гмеж, за да не унищожи тя нас! ДОЛУ ГЕРБ ЗАВИНАГИ!!!!
Долу ГЕРБ!

2012.02.28 | 08:51

11
Най-много допълнителни доходи за 2010 г. е получил министърът на икономиката Трайчо Трайков с 36 960 лв. Георги Прегьов, бившият зам.-министър на регионалното развитие, е получил 36 635 лв., министърът на образованието Сергей Игнатов – с 29 206 лв., зам.-министърът на финансите Владислав Горанов – 18 480 лв., Иво Маринов, зам.-министър на икономиката – 28 511 лв., бившият зам.-министър на здравеопазването Гергана Павлова – 20 281 лв., зам.-министърът на околната среда и водите Евдокия Манева – 18 480 лв. Данните са извадени от декларациите на управляващите, подадени в Сметната палата през 2011 г
хе хе хе

2012.02.28 | 08:51

10
хе хе - в сравнение с бонусчетата на Тройната коалиция - тия пари са като за бедни роднини - но важното е да се реве хе хе хе!При комуниста винаги е едно и също - винаги крадеца вика -дръжте крадеца! Четох нещо ,че Курнелия Нинова - озъбената червена мушица е взела при Тройната ограбителница 150 хил. лева само от Булгартабак - колко благородно ,а!А да не говорим за другите зам-министри, а какво ли е било при министрите хе хе хе!Но важното при червинотиквеничковчетата , като теб е да се реве - всеки ден и по-много!Много оригинално, нищо че е простовато - като за червен мозък -нормално!Таааа долу-горе-анти герб - какво каза за бонусчето от 150 бона за Курнелия и комисионната за Доганчо от 1 млн.лева- не чух повърна ли хе хе хе?
Долу Бойко

2012.02.28 | 08:51

9
26.02.2012-"протест срещу цените на горивата"-17.03.2012-"Национален протест срещу безобразията в България"
хе хе хе

2012.02.28 | 08:51

8
Здрасти долу - горе - анти Герб - поканихте ли вече Марин и любимата му банда убийци от затвора хе хе хе? Да не забравите да поканите и зам-министрите от Тройната ограбителница, които ,както се оказа винаги вземат десеторно пъти повече бонусчета , а после реват колко грешни били другите хе хе хе!За лаещите червени клакьорчета не се съмнявам ,че ще са там- може би като разберат за огромните комун.бонуси ще се уредят и те с нещо краднато, хе хе хе между другото!
ГЕРБ - ОПАСНА ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

2012.02.28 | 08:51

7
Когато един смешник забавлява народа,това е комедия.Когато същият този смешник води народа,е трагедия!
internet...

2012.02.28 | 08:51

6
Човек, който е гласувал за Герб е само глупак. Но човек, който все още не съжалява за това е пълен идиот. Някога само Бог можеше да изтрие държава от лицето на света, сега и Бойко Борисов го може.
вечно недоволен , а

2012.02.28 | 08:51

5
е още си жив май- а и страната си е тук; родителите и приятелите може би също! Защо са тия фалшиви горчиви сълзи тогава момче?Аааааааа да - щото българина бил свикнал вечно да се оплаква! Сигурен съм ,че ако утре те засърби гъ.а пак Бойко ще е виновен ха ха!сигурен съм ,че ако приятелката ти те напусне , то пак Бойко ще е виновен , а не щот си скапаняк, който само се оплаква и на всичко търси кусур!И моите приятели са тук и не мънкат вечно ,че времето се било развалило, или просто тия дето ти плащат да мрънкаш пак са те натиснали - кое от всички е момче?А че времената са тежки го знае цял свят, че от 2 години съществува световна финансова и икономическа криза да си забелязал случайно - и за нея ли Бойко ти е виновен?От излишно мънкане по-щастлив няма да станеш момче, е да - може би още повече черноглед , но и това няма да ти реши проблема .

2012.02.28 | 08:51

4
А бе интернет ли си какъв си не те знам,ама си като изкопана грамофонна плоча едно си знаеш едно си баеш,напиши нещо по различно от коп и пейст.... това е някаква червена мантра която в тоя форум червените кучета са я превърнали във вой,вийте кучета...но само с вой не става ,трябва и зъбки,ам,ам,ам...какви сте ми сладури

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини