Цветан Цветанов проведе работни срещи с парламентаристи от Австрия, Румъния и Албания

  • 07 декември 2018 11:06

  • 432
  • 4
Цветан Цветанов проведе работни срещи с парламентаристи от Австрия, Румъния и Албания
© Народно събрание

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с австрийския евродепутат Барбара Капел. Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Двамата разговаряха по време на 12-ия парламентарен форум по въпросите на сигурността и разузнаването във Вашингтон (САЩ).

На срещата бяха обсъдени резултатите от приключилото Българско председателство на Съвета на ЕС през първата половина на 2018 г. и настоящото Австрийско председателство.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа изказа благодарност, че именно по време на Австрийското председателство беше издигната кандидатурата му, и в последствие одобрена с пълно мнозинство, за член на Управителния съвет на Европол, като представител на европейските национални парламенти. В тази връзка Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа информира, че едно от първите му действия в това му качество е постигнатото увеличение на бюджета на Европол с 16 млн. евро.

По-късно Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с депутатите Фатмир Медиу, председател на Републиканската партия на Албания и бивш военен министър и Дорел Къпрар, председател на Комисията по отбрана, обществен ред и националната сигурност в Камарата на депутатите на румънския парламент. Тримата обсъдиха средата за сигурност в региона и изразиха безпокойство от нарастващата дезинформационна активност.

Фалшивите новини се превръщат във все по-значим инструмент за влияние във вътрешните политики на държавите от региона, като много често в тези действия са замесени чуждестранни държави. Беше постигнато съгласие, че е необходимо обединяване на усилията на традиционните системни партии от региона за противодействие на това явление.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
432 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Киро Д

2018.12.07 | 12:25

4

Отвратително нагъл тип(със 6 апартамента)

данъкоплатец

2018.12.07 | 12:07

3

Трябваше отдавна да се разхожда на "карето",а вместо това - обикаля света като простинал конь - разбира се, за моя сметка!

данъкоплатец

2018.12.07 | 12:07

2

Трябваше отдавна да се разхожда на "карето",а вместо това обикаля света като простинал конь - разбира се, за моя сметка!

2018.12.07 | 11:38

1

Тоя се насра от кьорсофри

Добави коментар

Водещи новини