Цветанов взе участие в 12-ия Парламентарен форум по разузнаване и сигурност в САЩ

  • 07 декември 2018 10:34

  • 507
  • 2
Цветанов взе участие в 12-ия Парламентарен форум по разузнаване и сигурност в САЩ
© Народно събрание

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и делегация от Народното събрание участваха в 12-я Парламентарен форум по въпросите на сигурността и разузнаването. Форумът е организиран от Конгреса на Съединените американски щати и се проведе във Вашингтон.

В състава на българската парламентарна делегация са председателят на Комисията за контрол над службите за сигурност Димитър Лазаров, заместник-председателят на комисията Валентин Касабов и членовете на вътрешната комисия Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, и Филип Попов. В конференцията взеха участие парламентаристи от Европейския парламент и европейските национални парламенти, както и конгресмени и сенатори от Конгреса на САЩ. Основен домакин на събитието е конгресмен Робърт Питинджър от Северна Каролина.

Българската делегация се срещна с конгресмен Питинджър и изказа благодарност за поканата за участие. Двете страни се обединиха около мнението, че инетрпарламентарното сътрудничество е от съществена важност за развитието на двустранните и многостранните отношения в съвременния свят.В рамките на конференцията изказвания направиха сенаторите Линдзи Греъм и Джеймс Ланкфорд, конгресмените Крис Стюарт и Джеб Хенсарлинг, сенаторът от френския Сенат Оливие Кадик и други. Общото становище беше, че проблемите на съвременния свят могат да бъдат решени по пътя на диалога и демократичните процеси.

Водещи експерти от различни сфери на сигурността изнесоха презентации по въпросите на финансовите разследвания, киберсигурноста и киберразследванията.

Последвайте канала на

Владимир Василев
507 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.12.07 | 11:08

2

американска подлога , долен плъх.

asd

2018.12.07 | 10:39

1

тоя поне не се крие от къде получава инструкции.

Добави коментар

Водещи новини