Борисов: Черно море трябва да е място за туризъм, а не за войни. Здравият разум трябва да надделее (видео)

  • 07 декември 2018 11:40

  • 3496
  • 21
Борисов: Черно море трябва да е място за туризъм, а не за войни. Здравият разум трябва да надделее (видео)
© Булфото

Всички държавни, обществени и неправителствени институции трябва да се борят с войната по пътищата.

Това заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на днешния парламентарен контрол. Той отговори на въпрос зададен му от депутатите от БСП Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, Георги Свиленски и Димитър Данчев относно създаване на Държавна агенция за пътна безопасност. "Преди месец в портала за обществени обсъждания на Министерски съвет беше публикувана проект за постановление за създаване на Държавна агенция за пътна безопасност. Времето за обсъждане изтече. Мнението на хората варираше от "поредната държавна безсмислица" до "много хубава идея". Според посочените мотиви за създаването на агенцията основната ѝ цел ще е намаляване на жертвите по пътищата. Това е и нашият въпрос - как точно тази нова агенция ще намали броя на загиналите и ранените при катастрофи?", зададе въпроса Димитър Данчев.ѝ

"В момента в България съществуват 11 институции, които се занимават с пътна безопасност. За съжаление между тях няма добра координация. Това ще е основната цел на новата агенция - да ръководи и координира всички мерки за пътна безопасност. Искам да уточня, че със създаването на Държавна агенция за пътна безопасност няма да се прекрати дейността на другите институции. Просто тази агенция ще отговаря за правилното и добро координиране на всички мерки, които се предриемат, за да се намалят жертивте по пътищата", отговори министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той не пропусна да коментира и декларацията на БСП относно мръсния въздух. "Помня годините, когато бях кмет. От Кремиковци над София се виеше дим във всички цветове на дъгата. Не ми се мисли тогава какъв въздух сме дишали. Поемам отговорност да изпълним всички мерки, които са били предложени по време на последното ваше правителство с премиер Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Да видим дали ще има ефект", каза премиерът.

От своя страна Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на направи реплика на отговора на Борисов. "Създаваме нова бюрократична структура. Човешките животи на пътя не се спасяват с бюрокрация и администрация. Винаги, когато стане тежка катастрофа, вие излизате с тезата, че трябва да се направи нов Закон за движение по пътищата, но никога не става ясно кога ще го гледаме. Трябва да накарате съществуващите институции да започнат да си вършат работата, а не да създавате нова, за да може там да се назначат на работа определени хора. Явно е, че усвоявате качествено, но не строите качествено", заяви депутатът от БСП.

Вече в кулоарите на парламента Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отговори на журналистически въпроси относно кризата между Русия и Украйна в Азовско море. "Към момента няма искане за чужди военни кораби в Черно море. Винаги съм считал и заявявал, че Черно море трябва да бъде място за туризъм и правене на бизнес. Навлизането на такъв голям руски флот ще доведе до криза. Най-добрите курорти на Черно море са в България и ние ще пострадаме най-много. Няма да разкривам какви разговори и какви огромни усилия полагам, за да не ескалира тази криза. Всички в България трябва да сме обединени", приозва Борисов.

"Нашата позиция за този конфликт е изключително негативна. Много лошо правят. Черно море е идеално мяасто за водене на бойни действия. Много е удобно тук да се водят войни. Този конфликт е недопустим. Здравият разум трябва да надделее и да не се допуска още ескалация на напрежението", завърши Борисов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3496 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2018.12.07 | 13:33

12

Мачкай Бойко !! Народа е с теб !

2018.12.08 | 10:20

21

НА ТОЗИ ГЕРБЕРАСТ ДЕЖУРЕН ДЖЕНДЪР ГЪЗ ..ПОСТОЯНО МУ Е В ГАЗА !

Драган

2018.12.07 | 15:56

20

Не казвам, че Кремиковци не е бил замърсител на въздуха и почвата в неговият район, но София много рядко е усещал влиянието му, тъй като "розата" на ветровете в София е от северозапад, но неукият лъжец си е Тиква.

ХХХХХХХ

2018.12.07 | 15:35

19

Разбир се, че създаване на нова агенция няма да допринесе до нищо добро, но тава действие не може да се нарече безмислено. Това е поредната престъпна наглост. Следват нови назначения на гербррска паплач. Тия си правят експеримент, проучващ границата на търпение на това овчо племе с атрофирала интелигентност и достойнство. Съветвам избирателите да се вгледат във физиономиите на Бойко Борисов, Цветан Цветанов , Младен Маринов, Иван Гешов, и да си зададат въпроса - ? Ако те не разбират целия тоя срам, обида и гавра, трябва ли заради технте примитивни действия да загива и нация и държав? -

2018.12.07 | 13:36

13

НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙ НИКОГА да говориш от името на народа малоумно говедо !!!!!!!!!!!!

2018.12.07 | 14:04

18

яж у й комунистически трол долен !!!!!!!!

2018.12.07 | 13:38

14

Българийо , до кога ще се влачиш като влечуго от едно робство към друго ???? Р. Ралин .

2018.12.07 | 14:04

17

Ралин цял живот яде на корем на държавната софра и писа простотии.

2018.12.07 | 14:03

16

БОЙКО, ВРЕМЕ Е ДА ПРЕВЪРНЕШ БЕСЕПАРСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ В БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ. ВЪН ЧЕРВЕНАТА УРОДЛИВА ПСЕВДОНАУЧНА МАФИЯ.

Опорна точка

2018.12.07 | 12:08

3

Този Бойко е трън в очите на отдела за Агитация и Пропаганда тролчета изроди мои!! 10 години го обработвате,а сега да се проведат избори народа пак ще му гласува доверие! Не знам вече какво да лъжете хората за да го намразят. Не знам

Не знаеш или не мислиш

2018.12.07 | 13:48

15

Циганизация на нацията как ти се струва? Нормалните хора напускат с по хиляди на ден. ДДС на храните и никакъв контрол върху рекета на Топлофикация и мобилните оператори. Кражби с милиарди от една банка и стотици държавни поръчки...

2018.12.07 | 13:31

11

Тиквата си е тиква !!!! Когато носиш две под една мишница все ще изтървеш едната и последиците ще са нас --НАРОДА глупако !!!!!!

2018.12.07 | 13:27

10

ИВАН ДИМИТРОВ -- ПЛАТЕНОТО ГЕРБЕРСКО ЛАЙНО !!!! ЗАЩО НЕ СИ ИБЕШ МАЙКАТА ТЪПАКО ?????

Budaland

2018.12.07 | 13:09

9

За едни туризъм, за други културизъм - според теглото.

Добави коментар

Водещи новини