Депутат от БСП за падналата част от границата с Турция: Сериозен пробив в националната сигурност

  • 07 декември 2018 08:42

  • 959
  • 3
Депутат от БСП за падналата част от границата с Турция: Сериозен пробив в националната сигурност
©

Некачествено изпълнение е довело до пропадането на част от оградата по границата ни с Турция, заяви депутатът от БСП Николай Цонков пред България он еър.

Случаят бе определен от събеседника на медията като сериозен пробив в националната сигурност на България. "Лошите климатични условия не са виновни за случая,  защото познавам специалистите, които са си свършили работата. Управляващите са знаели, че в оградата ще потъват едни пари на данъкоплатците", каза още той.

"Хубаво, че е турските власти си вършат добре работата и пазят границата", коментира още Цонков.

"Публикациите ми не заплашват националната  сигурност. Оградата трябва да бъде построена така, че да издържа на всякакви условия", посочи още Цонков.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
959 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Данъкоплатец

2018.12.07 | 13:26

3

Много сериозен пробив в сигурността на България имаше, когато вашата предателска партия управляваше страната заедно с ДПС! Тогава слушахте каквото ви кажат в Истанбул и Москва! Млък, червен боклук, да ти е.ба майката некадърна, долна!!!

Умник Гюро

2018.12.07 | 09:53

2

Комунист-терорист, руски боклук.

дядка

2018.12.07 | 09:43

1

Като дойдат на власт ще преобразят природата, ще спрат наводнения свлачища и тем подобни природни явления. Света върви напред само комунистите (социалистите) не могат да разберат колко са тъпи техните идеи.

Добави коментар

Водещи новини