Ген. Атанас Атанасов: Арестът на Баневи е пропаганда

  • 07 декември 2018 08:32

  • 2760
  • 5
Ген. Атанас Атанасов: Арестът на Баневи е пропаганда
©

Арестът на Баневи е пропаганда, Агенцията за приватизация и за следприватизационен контрол отдавна са знаели какво става, каза лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров в ефира на БТВ.

"Какво стана с Ковачки?", попита бившият шеф на Национална служба „Сигурност” . "Там 30 млн. се покриха".

По повод незаконните оръжия от Арсенал той каза, че първо трябва се изясни първо за какво е било събрано, то можело да е и за вътрешна употреба. Случаят показва, че системите в България не работят.

Атанасов определи като скандално това, че толкова време МВР няма главен секретар. "Главният секретар е висшата професионална длъжност в министерството. Неслучайно по закон е предвидено той да бъде назначаван по системата на обвързаната компетентност – не правителството да си сложи, който иска, а президентът е коректив. В момента имаме главен секретар на МВР, който се назначава от министъра, тоест политически назначено лице, което контролира цялостната професионална дейност в системата и СРС-тата", посочи ген. Атанасов.

„Явно не могат да намерят кандидатура, за която президентът да подпише указ”, коментира той.

„Историята около професионалния път на сегашния министър също се замаза. Вярно ли е, че в началото на кариерата си сегашният министър като редови полицай в свободното си време е работил около Мето Илиянски”, попита Атанасов. „Изключително е притеснително да бъде назначен за вътрешен министър човек, за когото има публична информация – вярна или не, непроверена, че е бил охрана на един наркобос”, казаоще лидерът на ДСБ.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2760 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.12.07 | 19:44

5

Тоя смрадлив челвей от къде изпълза? По чие време Баневи изпоприватизираха владенията си? А ? Я да си спомним, кой беше на власт тогава? Ей ефенди, ти хората за идиоти ли ги имаш?

2018.12.07 | 18:18

4

Пролича си, кой стои зад Баневи. Познайте от пръв път, дали е Костов?

2018.12.07 | 13:03

3

A lipsata na arest kakwo e?

Много си нагъл бе!

2018.12.07 | 09:34

2

Машата на Костов приватизатора.

2018.12.07 | 09:32

1

Тоя мъник впечатлява с глупостта си.

Добави коментар

Водещи новини