Росен Желязков: Нашите превозвачи са по-добрите превозвачи

  • 06 декември 2018 17:18

  • 654
  • 2
Росен Желязков: Нашите превозвачи са по-добрите превозвачи
© Булфото

Само България и Литва бяха с твърдо не на всички законодателни предложения, заяви транспортният министър Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, коментирайки законодателния пакет на Макрон за международните провозвачи, по БТВ.

Той посочи, че на 10 януари е предвидено заседанието в Европейския парламент. По думите му това е един от законодателните пакети, по които продължаваме да се разделяме. За съжаление някои от колегите от Централна Европа ни наричат още Източните държави. За съжаление още съществува това разделение, каза транспортният министър.

Ние не само говорим на различни езици, но започваме да приличаме на строителите на вавилонската кула и тя може и да рухне. Нашите превозвачи са по-добрите превозвачи, каза Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

За съжаление в националните законодателства на Франция, Германия, Белгия, Австрия, а от скоро и в Испания се въведоха рестриктивните мерки. Предпочете се да се направят законодателни промени общи за ЕС, макар те да са протекциониращи за едни, и дискриминиращи за други държави, коментира още той.

Новите лица в ръководството на БДЖ ще са Григори Григоров и Светломир Николов, които имат богат опит в системата и добри мениджърски умения, коментира още той.

„Досегашният финансов директор на дружеството продължава да работи още около месец, за да има плавен преход“ обясни министърът.

„Велик Занчев и Владимир Владимиров са освободени, защото одитният доклад за анализ на риска показа, че дружеството има сериозни пропуски в мениджмънта, които не се дължат толкова на лична човешка слабост, а на неумението да се справят с новите предизвикателства, свързани с интензивното развитие на компанията“, заяви Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Последвайте канала на

Novini.bg
654 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.12.06 | 20:01

2

ЕВРОПА УДАРИ ШАМАР НА БОЙКО БОРИСОВ

2018.12.06 | 17:45

1

ХА ХА ХА !!!! Нахакаха ли ви го прехваления ви ЕС ????? " Свободно движение на хора и стоки" Богатите винаги СА били и ЩЕ бъдат силните на деня !!!!!!



Добави коментар

Водещи новини