Марешки: Ние първи подкрепихме майките на деца с увреждания

  • 06 декември 2018 12:30

  • 435
  • 0
Марешки: Ние първи подкрепихме майките на деца с увреждания
© Булфото/архив

Лидерът на "Воля" и зам.-председател на НС Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 изразява удоволетворението си от приемането на законите за хората с увреждания. ПГ на "Воля" поздравява тези достойни български майки за тяхната упоритост.

Депутатите от "Воля" са горди, че първи са подкрепили исканията на майките още през май 2017 г. Тогава само "Воля" ги покани в стаята си в НС да ги изслуша, след като години наред са протестирали и нито една партия не им е обръщала внимание. Също така в края на юни тази година "Воля" първа припозна проектозакона за личната помощ и го внесе в НС, с което на практика започна реалната работа по техните искания, припомниха от пресцентъра на партията.

„Благодарим на омбудсмана Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, че своевременно се присъедини към майките и нас в общата ни битка за правата на децата“, коментира Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Последвайте канала на

Владимир Василев
435 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини