Девет министри ще участват в парламентарния контрол

  • 30 ноември 2018 06:32

  • 898
  • 0
Девет министри ще участват в парламентарния контрол
© Novini.bg

Девет министри от кабинета ще вземат участие в петъчния парламентарен контрол.

Министърът на здравеопазването Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през ще направи отчет на контролната дейност на НЗОК, построяването на Национална педиатрична болница, нарастването на дълговете на болниците и състоянието на центровете за спешна помощ в област Перник.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно ще отговаря на депутатско питане за изграждането на пречиствателната станция за питейни води в Сливен.

Министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, ще говори по няколко теми, сред които поредния случай на нахапан човек от бездомно куче, действията на полицията по време на провежданите в страната национални протести, полицейското присъствие на мероприятията на БСП, оградата на границата с Турция и интегрираната система за охраната ѝ.

Министърът на земеделието, храните и горите Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в ще трябва да обясни как се развива сектор „свиневъдство“, както и какви са средствата за превенция срещу болестите, пренасяни от диви животни.

Правосъдният министър Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 ще отговаря на депутатски въпрос, свързан с детското правосъдие, а образователният Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 – за дигитализацията в училищата и Наредбата за приобщаващо образование.

Министърът на спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във пък ще внесе яснота относно строежа на нова спортна зала в Кърджали.

За предоставянето на статут на недвижима културна ценност, напредъка на страната ни в областта на защитата на интелектуалната собственост и проведен пърформанс в Националната художествена галерия ще трябва да отговаря министъра на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за.

Последен на трибуна ще се качи министърът на околната среда и водите Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе. Към него има отправено само едно питане, свързано с изпускането на отпадъчни води от фирмена промишлена инсталация.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
898 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини