Валери Симеонов: Демографията няма да се оправи само с материално стимулиране

  • 29 ноември 2018 14:41

  • 1227
  • 2
Валери Симеонов: Демографията няма да се оправи само с материално стимулиране
© Булфото (архив)

Предложенията на БСП за помощите насаждат погрешно становище в обществото, че с материално стимулиране можем да оправим демографията. Това обяви народният представител от ПГ на "Обединени патриоти" и лидер на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 по време на дебатите за семейните помощи за деца, представени от депутата от БСП Виолета Желева.

 ,,Върху демографските процеси влияят доста сложни фактори. Може да се обърнете към вашата колежка Дора Янкова“, призова Симеонов.

,,Желева е млада. Нека да попита майка си и баща си, техните баби и дядовци по колко деца са имали и какви материални стимули са получавали“, посочи Симеонов. Той призова Желева да прочете повече и да поговори със своята колежка Дора Янкова.

,,Ще се съглася с две от нещата. Първо, че съм млада. Да, така е, и второ, че тази наша мярка не е единствена и че само чрез нея няма да се реши демографският проблем“, отвърна Желева на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 във връзка със семейните помощи за деца.

,,Друго от казаното от вас няма да коментирам. Мисля, че е излишно. Хората извън този парламент са чували вашите изявления, затова няма да ги коментирам“, посочи народният представител от БСП във връзка със съветите на Симеонов да чете повече и да се съветва с колегата си Дора Янкова.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1227 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.11.29 | 20:14

2

С търговия на гражданство още по-малко.

2018.11.29 | 15:36

1

Единствения начин БСП до оправи проблемите с демографията е да върне отново комунизЪма с желязната завеса. Знаят че това няма как да стане защото те самите го унищожиха, но нищо не им пречи да зарибяват наивници и да залъгват народа. Но дори само леко връщане назад в близкото минало поставя въпроса : Как партия имала абсолютната власт да коли и беси в държавата цели 45години и провалила се с гръм и трясък ще си остави удобното задкулисно редене на политика и икономика за да строи отново утопии?

Добави коментар

Водещи новини