Татяна Дончева прави комитет - алтернатива на сегашното управление

  • 22 февруари 2012 21:06

  • 1204
  • 5
Татяна Дончева прави комитет - алтернатива на сегашното управление
© Булфото

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в поема председателството на нов инициативен комитет, който, по думите й, трябва да се превърне в реална алтернатива на сегашното управление. Премахване на организираната престъпност и стабилно изпълнение на законите в конституцията са само част от приоритетите на новия комитет, съобщи Дарик радио.

Според Дончева трябва да се създаде вълна на широко обществено недоволство, за да може гражданите на страната да излязат на улицата.

Партньори на бившия депутат от Коалиция за България ще бъдат Минчо Спасов и Емил Кало.

По думите на Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, задачата на новия комитет ще бъде трудна, тъй като се поставя срещу много мощен противник в лицето на управляващото мнозинство.

Дончева си позволи и да определи най-големите недостатъци на сегашното управление, срещу които новата формация ще се бори, като изрази надеждите си за подмяна на политическата система в България: "Най-невралгичното място на сегашното управление е насилието, но то далеч не е единственото и далеч няма да е най-съдбоносното за България, защото наличието във властта на прости и неуки хора, които вземат решения съвършено импровизирано, ражда изключително големи проблеми за нацията за в бъдеще. Можем от това да родим политическа алтернатива на сегашното управление, казвам го без грам претенциозност.

Сред съмишлениците на Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в са кандидатът за вицепрезидент на Алексей Петров от предишните президентски избори Душана Здравкова и бившият омбудсман на България Гиньо Ганев. Те стартираха подписка срещу полицейския произвол.

Последвайте канала на

1204 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
:(

2012.02.23 | 16:05

1
Този театър сме го гледали вече при Младенов, Виденов, Сакскобурготски и Станишев. Поредното яхване на вълната на народното недоволство. И всяко следващо правителство по-калпаво от предишното. Интересно е, ще има ли по-калпаво от сегашното?
джъдж

2012.02.26 | 09:36

2
Безобразие - защо , сред поддръжниците на Дончева ,не се споменават ,наред с вицето на А. Петров и хората от гилдията на сутеньорите / а те толкова пари дадоха/ - не е честно.
Бял Полуовес

2012.02.26 | 09:37

3
Ванка2 действа,а какво прави Ванко1?
ЖЪЛТ КАНТАРИОН

2012.02.26 | 14:35

4
Фискалният резерв се топи, той е под санитарния минимум. За харчене остават Сребърния фонд и двата фонда за затварянето на АЕЦ "Козлодуй"! Къде отидоха 5 милиарда от Фискалния резерв на държавата, за какво - никой не обяснява! Къде са парите от Резерва на Здравната каса - също не се казва! При настоящата уютна опозиция, в лицето на лидера на БСП и лидерите на Синята коалиция, защо Дянков да не си развява байряка? Кой ще го спре - никой! Сергей Станишев отвори темата за Сребърния фонд и намерението на министъра на финансите Симеон Дянков да харчи от него, но така го направи, че никой не запомни и забеляза! Най-скандалната тема за харченето от Фискалния резерв /където би трябвало да е Сребърния фонд – бел. Л. М./остана извън БСП! Бившият министър на финансите Пламен Орешарски говори неведнъж по темата, Драгомир Стойнев също алармира, но реакцията от ръководството на БСП като опозиционна партия е толкова вяла, че това мина и замина! Както се казва една птичка пролет не прави... Неизвестно по какви причини затихна интересът към „национализацията” на Резерва на Здравната каса, обяснение за който Резерв Дянков така и не даде! Закриването на Държавния резерв също мина някак между другото и нито бе направен одит на ДР, нито се приеха частите от него в различните ведомства със строга отчетност! Сега наред е Сребърният фонд, и то при положение, че Фискалният резерв, част от който е този Фонд е далеч под разрешения минимум! При разрешен санитарен минимум от 4,5 млрд лева, днес, на 19 февруари чухме от Менда Стоянова, че критичният минимум е 3,5 млрд – с един милиард по-малко от записаното в Закона за Държавния бюджет! Днес чухме и тъпи оправдания от ГЕРБ в ефира на предаването „Неделя 150”, чухме и тревогата на един сериозен финансист като Пламен Орешарски! Липсваше единствено виновникът за изхарчените неизвестно за какво 5 милиарда Симеон Дянков – липса, която не мога да окачествя по никакъв друг начин освен като арогантна безотговорност!!!
Страшната тишина в спалнята не прощава

2012.02.26 | 15:37

5
Да, тъкмо щях да повярвам на Татяна Дончева, известна с поправката в НК "Ванко-1" и видях до нея седнал и ухилен до уши енергийният вампир и мафиот Р. Овч.! На тия работата е ясна - СТАНИ ДА СЕДНА!

Добави коментар

Водещи новини