Валери Симеонов няма да прави изявление във връзка с вчерашния коалиционен съвет

  • 21 ноември 2018 10:29

  • 955
  • 1
Валери Симеонов няма да прави изявление във връзка с вчерашния коалиционен съвет
© Булфото (архив)

Вицепремиерът в оставка Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 няма да прави изявление във връзка с вчерашния коалиционен съвет. Това съобщиха пред журналисти в Министерския съвет от правителствената информационна служба. 

Очакваше се това да стане преди началото на днешното правителствено заседание. Кадровите промени в кабинета бяха разисквани в продължение на няколко часа през вчерашния ден, като преговорите завършиха без Сидеров, който напусна по-рано коалиционния съвет на "Обединени патриоти".

На излизане от Министерски съвет лидерът на "Атака" бе кратък в коментара си пред медиите и не пожела да даде подробности за това как е преминала срещата.

"Всичко изчистихме, всичко е наред, всичко е прекрасно", каза той. Попитан остава ли коалицията "Обединени патриоти", Сидеров отговори: "Да, разбира се, че остава, няма проблем. Няма никакъв проблем, аз не виждам защо се вълнувате толкова". "Няма нищо какво да кажа специално. Аз съм само един прост депутат", допълни още той. 

По-късно вечерта стана ясно, че Марияна Николова е предложена за вицепремиер на мястото на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, но документът с проекторешението за това е изготвен без подписа на лидера на „Атака“.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
955 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1000000 ТЪРПЕЛИВИ СИМПАТИЗАНТИ

2018.11.21 | 11:14

1

К.У.Р.В.И ПОМИЯРИ НА БСП НЕ СЕ ОПИТВАИТЕ ДА УХАПЕТЕ ТОЗИ КОИТО МОЖЕ ДА ВИ ИЗЯДЕ.

ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ НАРКО ТРАФИКАНТ НАРКО ДИЛЪР ИЛИ ОБИКНОВЕН МАГАЗИНЕР КОЙТО НЕ ИЗДАВА КАСОВИ БЕЛЕШКИ И НЕ ИСКАТ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА СА НА ПРОТЕСТ ОТ ЯСНО ПО ЯСНО БСП ЩЕ ПРОДЪЛЖИИ ДОКАТО НЕ СВАЛИИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТА ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА ОТКРАДЕ И ФАЛИРА И НЕКЯ ДРУГА БАНКА ЧЕ СЪРБИЯ ИМА НУЖДА ОТ ОЩЕ ПАРИ ТИЯ ОТ КТБ
огромни социални и финансови последици за всички български данъкоплатци са по време на управления на БСП и ДПС. Първата е банковата криза от средата на 90-те години на ХХ век по време на пагубното самостоятелно управление на БСП с кабинета Виденов. И втората е по времето на печалното управление на социалистите с ДПС чрез кабинета Орешарски, когато изкуствено бе фалирана КТБ. Мисля, че за ДПС би следвало да се посвети отделна книга главно за изследване на изкуството на тази партия да управлява, дори когато не е формално на власт като коалиционен партньор. Както самият Ахмед Доган казва в едно свое изявление „ДПС е като бацил, влезе ли веднъж няма излизане”. Затова аз предпочитам да говоря за вече превзета от корупцията държава.Банковата катастрофа по време на еднопартийното управление на БСП начело с Виденов.
2. Изкуственият фалит на КТБ при БСП и ДПС с кабинета Орешарски.
3. Проектът „Белене”, който е най-продължителният корупционен модел, обогатен с внос на руска корупция

Добави коментар

Водещи новини