Нинова ще сигнализира европейските посланици у нас за "полицейщината" (видео)

  • 23 ноември 2018 12:47

  • 2168
  • 15
Нинова ще сигнализира европейските посланици у нас за "полицейщината" (видео)
© Novini.bg

Хората там са в пълна безизходица след избиването на животните. За тях остават задължения като земеделски производители да плащат осигуровки, да връщат кредити, а те нямат никакви средства. Има опасност да им бъдат отнети пасищата, които са си заплатили авансово за години напред, защото вече нямат животни. Това е нов удар по тях. Нямат никакъв поминък, в изключително затруднено положение са.

Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която се завърна от Ямболско, където се срещна с пострадалите животновъди, чийто добитък бе избит преди няколко месеца заради опасност от разпространение на африканска чума, предаде репортер на Novini.bg

,,Хората трябва да знаят защо вече пети месец не е вдигната забраната, макар че няма нито едно умряло животно. Ще посъветвам всички тези хора да си потърсят правата по съдебен път'', каза Нинова.

Нинова заяви пред журналистите, че ще изпрати писмо до всички европейски посланици за полицейщина, за авторитаризъм и за ограничаване на правата на различно мислещи, на опозиция и на граждани, които имат искания към правителството.

„С открито писмо сигнализирам всички европейски посланици за случващото се в страната, което е сериозно посегателство срещу демократични права на български граждани“, подчерта тя.

„След посещението ни в Ямболско поставих въпроса и за полицейщината, която се разигра тези дни. Продължавам да твърдя, че никой не е искал по закон полицейско присъствие на всички наши срещи“, обясни Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

„Чух, че това било заложено заради сигурността ми, защото ме пазят. Това е нелепо, няма нужда да ме пазят от Баба Дора или от хората“, коментира лидерът на БСП.

Попитана има ли отговор от институциите на въпросите за полицейщина, който отправи, Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за отговори, че още не е получила отговор.

,,Получихме индиректен отговор от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, че това се правело с оглед на запазване на моята сигурност. Благодаря, няма заплаха за сигурността ми'', увери Нинова.

,,По отношение на оградата това означава, че сме били прави, когато сме подали сигнала с доказателствата и филма на Елена Йончева. Очакваме да приключи назначената експертиза. Надяваме се това да приключи с обвинителен акт в съда и поемане на отговорност от политически лица'', обяви Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Последвайте канала на

Владимир Василев
2168 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
s

2018.11.23 | 18:01

15

Paranojata veche chuka na vratata,dr. Ninova,vse ste presledvana.

2018.11.23 | 15:28

13

Тук има един шизофреник който денонощно пише против СДС! Некой яко му го е начукал(обезсчистил) от СДС,че го държи толкова време! СДС отдавна не съществува.

2018.11.23 | 16:50

14

И аз съм го забелязал, но човекот е "прозд"не му обръщайте внимание.

Седесарски произвол

2018.11.23 | 15:13

12

За побоя над майки и след това на протестиращите в Свиленград кажи Нинова.

2018.11.23 | 15:11

11

Преди се дразнех страшно много от нея,сега вече ми е смешна!

ветеринар

2018.11.23 | 15:08

10

Змията се гърчи, в агония........

пламен

2018.11.23 | 14:52

9

Та ченгетата са си ваши , начело с Цветлин Йовчев , главния президентски съветник , я не ставай смешна , то няма и накъде повече !

2018.11.23 | 14:45

8

С приказки ,декларации и пиар акции власт не се взима Корнелка ,така ,че разправи ги тия на нефункционалните, опростачените шайки около теб и киро мурето .

Импекс-Шоу

2018.11.23 | 13:40

7

тази селянка усеща че и идва краят и върши всемъзможни глупости от паника и страх защото Сливенския пандиз е в очакване да я приюти

2018.11.23 | 13:38

6

Боркиня за уронване авторитета на партията .Интересно няма ли кой да изрита и да поеме партията и да действа за предсрочни парламентарни избори ,защото тази инпексова заблуждава и имитира дейност ,която е в заблуда на повечето бетонирани мозъци в БСП.Тя работи с ББ с есемеси за разбиване на партията.Имат си договорка, ББ да не слиза от устата й за заблуда на електората.

чичо

2018.11.23 | 13:16

5

По добре беше да измрат всички животни страната да поставят цяла България под карантина, тогава другарката Нинова щеше да бъде доволна ли? Тогава щеше да започне обратното говорене, че правителството и лично Борисов спят и не са вземали адекватни мерки. Това е другарката Нинова, една устата и вечно недоволна жена.

Добави коментар

Водещи новини