Обединиха ли се патриотите

  • 21 ноември 2018 08:42

  • 487
  • 0
Обединиха ли се патриотите
© Кадър Bulgaria ON AIR

Заместник-председателят на ВМРО доц. Милен Михов обясни в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR, че именно НФСБ са единствените, които са могли да излъчат кандидат за този пост по силата на коалиционното споразумение и подчерта, че се приема тази номинация. Доц. Михов подчерта, че се надява Марияна Николова да бъде по-диалогична и да вдъхва доверие.

"Мисля, че влизането на една дама в управлението на страната и в отношенията на коалиционните партньори е положително", допълни още той.

Очаква се лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 да се върне в Народното събрание като депутат от групата на "Обединени патриоти". По този въпрос заместник-председателят на ВМРО коментира, че Симеонов има качества, които да бъдат използвани в парламента. "Възстановява се онова отношение, което избирателите на изборите определиха", каза още депутатът.

Доц. Милен Михов коментира и последните социологически данни за доверието на гражданите в парламента, правителството и партиите. По думите му социологията потвърждава направените грешки и сега на патриотичните формации им се налага да решават проблеми, които сами са си създали.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
487 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини