Цветанов се срещна в НС със световната шампионка по борба Тайбе Юсеин

  • 16 ноември 2018 10:45

  • 622
  • 0
Цветанов се срещна в НС със световната шампионка по борба Тайбе Юсеин
© Фейсбук

За мен бе огромна чест да посрещна тази сутрин в Народното събрание един голям шампион! Световната и европейска шампионка по борба в категория до 62 кг. Тайбе Юсеин и нейният треньор Петър Касабов посетиха парламента по покана на председателя Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и народния представител от ГЕРБ-Разград Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ето какво още сподели той:

"В рамките на посещението си те бяха наградени от Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на с почетни плакети на Народното събрание и имаха възможността да проследят на живо дебатите в пленарна зала. С Тайбе Юсеин и Петър Касабов си поговорихме за спорта и как той калява духа и тялото. Двамата споделиха с мен, че рецептата за ставане на шампион включва 10% талант и 90% ежедневна усилена работа. Благодарих на голямата шампионка Тайбе Юсеин и на треньора й Петър Касабов за това, че прославят България по света и им пожелах златен медал на Олимпийските игри след 2 години в Токио".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
622 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини