50 млади българи стават депутати за един месец в ПГ на БСП

  • 14 ноември 2018 07:35

  • 518
  • 3
50 млади българи стават депутати за един месец в ПГ на БСП
© БСП

След успешното първо издание на стажа „Стани депутат за 1 месец”, днес той стартира за втори път, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Изключително големият интерес към програмата събра 50 млади стажанти, които от четвъртък ще влязат в Народното събрание, заедно с парламентарната група на "БСП за България". Председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за приветства младите стажанти и им каза, че идват в най- активния месец в работата на парламента, когато се гледа бюджетът. "Ще ви бъде интересно , но да знаете, че истинската политика е извън тази сграда- в градовете и селата на България, където ние се срещаме с хората и представяме нашата "Визия за България"- каза пред младите хора лидерът на БСП и ги покани, ако имат желание и искат да разберат- как протичат тези срещи, да се включат в представянето и дискутирането на проекта.

"Щастлив съм, че виждам толкова много млади хора, които се интересуват от политика. Това ми вдъхва вяра и надежда и опровергава всички клишета, че младите в България са аполитични. Всички виждате в какво състояние се намира страната ни и до каква степен ескалира общественото недоволство." Това заяви пред стажантите председателят на Младежко обединение в БСП Николай Бериевски. Според него от всички млади хора зависи много в момента, защото от състоянието на държава зависи "нашето общо бъдеще".

Стажантите ще бъдат разделени в шест групи и ще работят "за ръка" с народните представители от ПГ на "БСП за България".

Младите хора бяха приветствани и от председателя на Младежкото обединение в БСП – София Петко Димитров, от Габриел Вълков, който е секретар „Обучения и стажантски програми” и от Мина Кутева- секретар „НПО и обучения” на Младежкото обединение в БСП.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
518 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.11.14 | 14:48

3

Всички изчадия на бесепарите са в младежкото БСП.

2018.11.14 | 14:47

2

Ауууу, и другарката Кутева е там.

2018.11.14 | 14:45

1

Голяма глава, но празна, това е Симов.

Добави коментар

Водещи новини