Нинова: БСП подкрепя протестите, но не ги инициира (видео)

  • 13 ноември 2018 12:50

  • 2359
  • 12
Нинова: БСП подкрепя протестите, но не ги инициира (видео)
©

От няколко дни виждаме много протести в различни градове на България. Има начин проблемите и исканията на хората да бъдат решени. Това може да стане в парламента.

Това заяви на пресконференция лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която коментира темата за протестите в страната. "Ние от няколко месеца внасяме различни законопроекти, които отговарят точно на исканията на хората, но мнозинството ги отхвърля. Ще внесем отново нашите искания за премахване на данъка върху старите коли. Ще настояваме Министерски съвет да отмени екотаксите върху дрехите и обувките втора употреба. Ще настояваме да се дават 6 400 лева на младите семейства за второ дете. Ще настояваме за намаляване на ДДС за хляба. По-важното е, че тези протести показват, че хората искат смяна на модела. В протестите участват и хора от средната класа. Още днес внасяме законодателни промени за данъчните промени от миналата седмица, които обременяват хората", закани се Нинова.

"Искам да кажа на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, че пактът за миграция на ООН не се гласува в европарламента и от евродепутатите. Пактът е гласуван в Ню Йорк от представител на правителството. Г-н Цветанов отново оспори конституционното право в държавата, като заяви, че служебното правителство управлява на тъмно и еднолично. Служебното правителство е разписано в Конституцията и никой няма право да оспорва неговата роля. Г-н Цветанов намеси и кметовете от БСП, които са организирали протестите. Искам да попитам как нашите кметове от Харлец и Изворище са организирали протестите в София, Пловдив, Варна, Благоевград? Разбирам ги ГЕРБ, че имат разправии с патриотите. Имат и вътре в ГЕРБ разправии, но да се разберат и да си решат проблемите, защото вече имат разправии с хората. Ще видите, че още тази седмица в парламента ние ще бъдем естественото продължение на исканията на хората от улицата. БСП подкрепя протестите, но не ги инициира. Изразяваме същото мнение, като протестиращите. Внасяли сме месеци наред в НС точно такива законопроекти и сега ще го направим пак", каза Нинова по повод изказването на Цветанов от сутринта.

"Няма да се регистрираме в парламента, докато Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 не подаде оставка. Ще уважим мнението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от преди няколко години, че кворумът е задача на управляващите. Ние няма да осигуряваме кворум на ГЕРБ и ОП. Ако съберат кворум, ще участваме активно в дебатите и ще защитаваме нашите позции", разкри Нинова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2359 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2018.11.13 | 20:44

12

Другарко Нинова, вие протеста за цената на горивата подрепяте ли го? А? вярно ли е, че мъжът ви работи за Лукоил? Ако да - защо не го притиснете яко, да предизвика намаление на цените, вместо да ви се налага пак да опитвате да лъжете и да си заслужавате храчките в лицето, коита повече ат 1 милион българи с удоволствие биха изхрачили.

2018.11.13 | 19:18

11

А само ги финансира.

Бай Кольо

2018.11.13 | 19:15

10

БСП не понасят друга власт освен своята,макар че всеки път ни вкарват в батака.Умело използваха протестите на майките за да присйединят към тях и своите протестиращи.

Умник Гюро

2018.11.13 | 16:07

9

Драгарката Лъжа-Решетникова отново лъже като дърта циганка. Всеки знае, че т. нар. "протести" се финансират от терористичната групировка БСП/БКП и руските тайни служби. Съд за тези национални предатели!

2018.11.13 | 15:39

8

На именуващият се "Марко Тотев" ще издигнем паметник на глупостта. Пиши поне на кирилица бе манго.

Манев

2018.11.13 | 15:35

7

Винаги ми е правило впечатление, че комунистите говорят добре но се осират като вземат властта. И Цицерон е символ на ораторско изкуство, но какво е постигнал?

не

2018.11.13 | 14:41

6

Ама как подкрепяш протести а вечер си лягаш до мъжлето, дето отговаря за ценообрасуването в отдел "Развитие и експлоатация" на Лукойл. Вие клещайте по пътишата тъпанари!

ннн

2018.11.13 | 14:39

5

Г-жа Лъжааааа Ах, тя не била организатор на протестите? Че тя от година и половина само това прави. То не бяха "онеправдани хотелири" борещи се срещу намаляването на шума, после козички, майки на деца касички, автобуси с пенсии искащи 1500 лв. пенсии и още.....Сега е изкарала тежката артилерия....осъдени престъпници, типове с десетки висящи дела, анаболни мотористи и джипаджии и всички не успели и пропаднали политици....

2018.11.13 | 14:25

4

ИНИЦИИРА И ФИНАНСИРА

тттттъп

2018.11.13 | 13:57

3

Ще взема да ти повярвам. Да ама не!!! Вие сте в дъното на нещата, но ще си останете пак там - в дъното!!!

Добави коментар

Водещи новини