Юлиан Ангелов: Не се обсъждат оставки заради протестите

  • 13 ноември 2018 17:37

  • 968
  • 4
Юлиан Ангелов: Не се обсъждат оставки заради протестите
© Кадър Нова телевизия

Не се обсъжда подаването на оставки заради протестите.

Това заяви депутатът от „Обединени патриоти”  Юлиан Ангелов в ефира на „Плюс-Минус“ по Нова телевизия.

„ВМРО винаги сме подкрепяли хората и всеки има право да протестира. Ние сме против това, когато определен кръг от хора излязат да протестират, засегнати по определена тема, други хора се възползват от тяхното нещастие, или от тяхното искане и виждаме как едни нормални протести, които се организират, в следващия момент избухват някакви страсти. Винаги се намират провокатори. Имаме против, когато определени кръгове от криминалния контингент, от различни неправителствени организации, от кръгове, близки до опозицията, или бизнес кръгове, които не ги устройва в момента, да се включват в протестите”, коментира депутатът.

По думите му нещата, които това правителство прави, досега 30 години в България не са се случвали.

„Проблеми има много”, каза още депутатът.

Ангелов коментира и искането на лидера на Воля Веселин  Марешки за оставката на вицепремиера Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

„Марешки може да поиска оставката на когото пожелае. Той е председател на партия и народен представител. Въпросът е обаче какво прави на трибуната на НС като заместник-председател на парламента с повдигнати обвинения за рекет, изнудване и побой“, заяви депутатът.

Той коментира и решението на правителството страната ни да напусне пакта за миграция на ООН.

„Депутатите от ВМРО алармираха за скритите неща в глобалния пакт за миграцията на ООН, които касаят националната сигурност не само на България, но и на останалите държави от ЕС, с изграждането на коридори за миграция с това, че всеки един от тези мигранти, който няма лични документи, съответно държавата трябва да му ги предостави на базата на това той какъв е заявил, че е“, посочи Ангелов.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
968 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Пенчо

2018.11.14 | 05:29

4

Няма смисъл да си напрягате "мозъците" -народа ще ви измете без да си давате оставките!

2018.11.13 | 22:11

3

Шепа хора искат оставки, а един цял народ им гледа сеира. Оставки- на куково лято! Но търпението от хулиганските действия на малцината нарушители може да свърши.....

2018.11.13 | 17:59

1

Кой беше тоя ??? Не е ли от обединените мафиоти ??

2018.11.13 | 22:06

2

Не, не той не от БСП и ДПС- създателите на мафията в РБ!!!

Добави коментар

Водещи новини