Корнелия Нинова се срещна с посланика на Австрия у нас Андреа Вике

  • 09 ноември 2018 09:48

  • 801
  • 3
Корнелия Нинова се срещна с посланика на Австрия у нас Андреа Вике
© БСП

Председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се е срещнала с посланика на Австрия у нас Андреа Вике, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Срещата е била в централата на партията. По време на разговора са били дискутирани теми от европейския дневен ред, сред които миграция, сигурността на външните граници на съюза и предстоящите избори за Европейски парламент през 2019 г. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за поздравила Австрия за успешното председателство на Съвета на ЕС и приемствеността от България за приоритета Западни Балкани.

В рамките на срещата е бил обсъден и Глобалният пакт за миграция на ООН. Посланичката Вике представила позицията на правителството на Австрия и причините, посочени от канцлера Себастиан Курц и вицеканцлера Хайнц-Кристиан Щрасе, Австрия да не го подпише.

Нинова е изразила позиция, че наред с добрите решения на някои проблемни въпроси, пактът съдържа неприемливи текстове и БСП не би подкрепила неговото приемане.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
801 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.11.09 | 10:07

1

държава която се среща с червени боклуци не става за нищо

Пет

2019.01.09 | 12:39

3

Австрия не се ръководи в момента от Червени боклуци! напротив .много си е против прииждането на араби и др .мюс. мързеливци.Но се разговаря с всички полит.партии за намиране на Решение за Защита на Европа от нагли навлеци от Азия и Африка!Прочети какво е становището на Курц по въпроса!

2018.11.09 | 12:07

2

pedal

Добави коментар

Водещи новини