Цветан Цветанов проведе работна среща с Августин Диаз де Мера от ЕНП

  • 08 ноември 2018 13:49

  • 328
  • 0
Цветан Цветанов проведе работна среща с Августин Диаз де Мера от ЕНП
© ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща в Хелзинки с Августин Диаз де Мера, който е член на Групата на ЕНП в ЕП от испанската Народна партия.

Двамата обсъдиха дейността на Съвместната група за парламентарен контрол на дейността на Европол (СГПК), в която Диаз де Мера е член в качеството си на докладчик по регламента за Европол в Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи (ЛИБЕ) на Европейския парламент. 

Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

По време на разговора Диаз де Мера изрази увереност, че благодарение на професионалния опит на Цветанов в правоохранителната система и изграденото доверие към него от страна на всички държави-членки и Европол като бивш вътрешен министър, по време на чийто мандат са реализирани редица успешни съвместни операции - бе постигнат консенсус за единодушното му избиране за постоянен представител на СГПК в Управителния съвет на Европол. 

„С избирането на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа СГПК постигна гаранция, че ще бъде установен един ефективен и постоянен канал за отворена комуникация между управителния орган на Европол и контролния орган с представители на всички национални парламенти на ЕС и Европейския парламент, отбеляза Диаз де Мера.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
328 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини