Антонио Лопес, ЕНП: При управлението на ГЕРБ българските общини промениха облика си

  • 07 ноември 2018 17:53

  • 417
  • 2
Антонио Лопес, ЕНП: При управлението на ГЕРБ българските общини промениха облика си
©

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и кметове на областни градове, избрани от листата на ГЕРБ, се срещнаха с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес. Това се случи в рамките на конгреса на ЕНП в Хелзинки.

„Нашата българска делегация, съставена главно от кметове на областни градове в България, които са гръбнакът на местната власт у нас, подкрепя твърдо Европейската народна партия, защото в нея вижда сигурност и просперитет за ЕС и гражданите му“, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на срещата.

На свой ред генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес сподели с българската делегация своята увереност, че ГЕРБ ще спечели европейските избори догодина и ще има най-голям брой евродепутати в следващия Европейски парламент. „Пожелавам ви успех и на местните избори в България по-късно същата година. При управлението на ГЕРБ българските общини промениха облика си и днес имат европейски вид“, категоричен бе той и благодари на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и кметовете от ГЕРБ за това, че работят активно по каузата за силна и обединена Европа.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
417 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.11.07 | 22:37

2

То останаха ли общини и хора в тях терминал две работи денонощно.

2018.11.07 | 21:10

1

Хората са по-важни от облика на общините. За 10 г. с колко е намаляло населението зарди миграцията?

Добави коментар

Водещи новини