Татяна Дончева: През последния мандат на ГЕРБ всичко е през просото

  • 07 ноември 2018 08:27

  • 3810
  • 5
Татяна Дончева: През последния мандат на ГЕРБ всичко е през просото
©

Сегашното управление има белег на неграмотност и насилие. През последния мандат на ГЕРБ всичко е през просото. В държавната администрация всички са дилетанти. Това каза лидерът на "Движение 21" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в в ефира на БТВ.

Хората поставени на ключови позиции нямат капацитет, посочи тя.

По думите ѝ Обединените патриоти са показали в управлението едно отвратително отношение към хората. Това което Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 каза за майките е непростимо от човешка гледна точка. Виждаме всякаква липса на представа къде се намира. „ГЕРБ ще развалят коалицията и ще отидат на предсрочни избори, защото така ще претърпят по-малко щети. Ако прекратят управлението 8 месеца преди края на мандата ще е най-добре за тях. По-добре е да има предсрочни избори, отколкото да се агонизира. Трябва да решим как ще вървим оттук нататък Нужно е консолидация на българското общество“, заяви лидерът на „Движение 21“.

Дончева бе категорична, че трябва да се направи актуален регистър на избирателите. На второ място хората, които работят в избирателните комисии, трябва да не са партийно обвързани.

За схемата за продажба на българско гражданство, Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в каза: „Аз съм чувала тези неща. Говори се, че 2006-2007 г. е започнала организацията на този процес. Това означава, е някой е гарантирал гражданство, а трасето е било под контрол. Поначало ВМРО имат разбиране, че трябва да се увеличи българското гражданство. Ако това е държавната политика, напишете го в закон. Разбирането, че трябва да запишем всички македонци като български граждани може да е примамливо, но те нямат българско самосъзнание“, подчерта тя.

Според нея случаят с Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е чиста проба злоба.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3810 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.11.08 | 08:56

5

герб ги зарежи...важното е каква проста, комунистическа селянка си ти!!!

2018.11.07 | 10:59

4

Стана леко разбъркване и лайната изплуваха.

2018.11.07 | 09:56

3

Тъпа, стара, глупава.....говори само глупости......с една дума КОМУНИСТКА

милиционерски

2018.11.07 | 09:01

2

Напълно споделям изказаното. Няма по-просташко и по-посредствено държавно и общинско управление от това на ГЕРБ. Но какво можеш да искаш от бивши милиционери и техните дечица. В същото време не можем да не отбележим прогреса който показаха - от членове на борчески и разбойнически формирования, стигнаха до министри, премиер-министри, депутати и тъпи кметове.

морския

2018.11.07 | 08:55

1

Татянче,имаше една поправка ВАНКО 1.Кой ли я беше предложил?Само питам.

Добави коментар

Водещи новини