Правителството се разпореди с имоти

  • 31 октомври 2018 12:28

  • 656
  • 0
Правителството се разпореди с имоти
©

Правителството възложи на изпълнителния директор на Националната агенция за приходите (НАП) да сключи договор за покупка в полза на държавата на имот, който представлява част от сграда и е с адрес гр. Варна, бул. „Осми приморски полк“ № 128, блок А. Правителството обяви сградата за имот публична държавна собственост, считано от датата на придобиването й, и го предостави безвъзмездно за управление на НАП, за нуждите на ТД на НАП - Варна.

Целта е да се оптимизират условията за работа на приходната администрация в морския град.

Съгласно друго правителствено решение, на община Балчик се предоставя правото на управление върху два имота публична държавна собственост за изпълнение на Проект „Реконструкция на настилката, изграждане на велоалея и благоустрояване на района на КИЦ „Мелницата“ и крайбрежната алея“.

Имотите са част от „Брегоукрепително съоръжение Дамба Албена – Балчик“ и се намират на територията на гр. Балчик. С финансиране по Програма INTERREG V-A Румъния - България 2014-2020 г. по проекта на общината ще се направи реконструкция на настилката на дамбата и ще се благоустрои районът на културно-информационния център „Мелницата“.

На Община Костенец се предоставя безвъзмездно собствеността върху намиращ се в града имот - частна държавна собственост, с площ 5 410 кв. м и построените в него сгради. Имотът ще бъде използван от общината за изграждане, управление, поддържане, ремонт и реконструкция местни пътища, улици, площади, зелени площи, благоустрояване на паркове в съответствие със заложените приоритети в Общинския план за развитие. Това ще доведе до подобряване условията на живот и трайно задоволяване на обществени потребности от местно значение.

Последвайте канала на

Нора Виткова
656 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини