Румен Радев ще бъде на работно посещение в Австрия

  • 26 октомври 2018 17:50

  • 704
  • 3
Румен Радев ще бъде на работно посещение в Австрия
© Булфото (архив)

На 29 и 30 октомври държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще бъде на работно посещение в Република Австрия по покана на своя австрийски колега федералния президент Александър Ван дер Белен, съобщиха от прессекретариата на президентството.

Във Виена президентите Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, Александър Ван дер Белен и Клаус Йоханис ще обсъдят на тристранна среща перспективите за задълбочаване на партньорството между България, Австрия и Румъния за развитието на Дунавския регион, както и теми от дневния ред на Европейския съюз, с акцент върху европейската перспектива на страните от Западните Балкани като гаранция за укрепване на сигурността в Европа. Това е втората среща на тримата държавни глави, посветена на развитието на Дунавския регион, след проведената през месец май среща в Русе, която се състоя по инициатива на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Във Виена президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще срещне и с представители на българската общност в Австрия. В рамките на работното си посещение държавният глава ще бъде придружаван от съпругата си Десислава Радева. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
704 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.10.27 | 04:31

3
Съединителят след като съедини Българите, сега ще оправи и австрийците...
Умник Гюро

2018.10.26 | 22:20

1
Селяндур Фатмаков се срещна с останалите тъпаци от БКП/БСП. Каква тъпанарска пасмина. Анатема.
ПОЖАРНИКАРА "БУДА"-ла

2018.10.26 | 23:33

2
КАКВО БКП-2 "ГРОП и ЧУК" БЕ ГАЛФОН..... ПОЖАРНИКАРА "БУДА" НЕ ГО КАНЯТ ВЪВ ВИЕНА...... КОФТИ, А!?
А ПРЕЗИДЕНТА БЕШЕ ПОКАНЕН И НА ВИЕНСКИЯ БАЛ ВЪВ ВИЕНА..... ПОЖАРНИКАРА "БУДА" ХОДИ ПО КАЗАРМИТЕ....МУ-ХА-ХА..

Добави коментар

Водещи новини