Петя Аврамова се срещна с ръководството на Камарата на строителите в България

  • 22 октомври 2018 18:36

  • 1664
  • 0
Петя Аврамова се срещна с ръководството на Камарата на строителите в България
© МРРБ

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно е обсъдила теми от взаимен интерес с председателя на Управителния съвет на Камарата на строителите в България инж. Илиян Терзиев и членове на ръководството на браншовата организация, съобщиха от пресцентъра на МРРБ.

Основен акцент в разговора е бил въпросът за подготовката на достатъчно и квалифицирани кадри за сектора. На обсъждане е била поставена и нормативната уредба, касаеща строителството. Министър Аврамова е напомнила, че в министерството е създадена работна група, която има за задача да разработи концепция за промяна в законодателството, касаеща инвестиционния процес.

Регионалният министър е коментирала, че е създадена работна група в министерството, която да разгледа нормативната уредба и да предложи промени в нея, за да се регулират по-добре задълженията на лицата и фирмите, упражняващи строителен надзор.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1664 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини