Спас Гърневски: Където мине Нинова, трева не никне (видео)

  • 18 октомври 2018 14:28

  • 2984
  • 7
Спас Гърневски: Където мине Нинова, трева не никне (видео)
©

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и колегите ѝ в парламента са сценаристи, режисьори и изпълнители на главните роли в разграбването на България.

Това каза депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски по време на брифинг в Народното събрание. „Днес при среща с граждани Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, по-известна като г-жа Импексова, е заявила, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г си заминава и БСП пристига на бял кон, за да лекува разграбена и унищожена държава. Всъщност тя не направи нищо ново, освен да препотвърди личното ми мнение, че наглостта е основна отличителна черта на БСП и най-вече е отразена в лицето на нейния лидер. По този повод като участник и наблюдател на процесите в България вече повече от 30 години, съм длъжен да напомня на г-жа Импексова, че разграбването на тази държава стартира далеч преди 1989 г., когато БКП ограби парите на държавата и ги прехвърли на външно-търговските дружества. Разграбването на тази държава започна с масовата приватизация и с фалита на банките по времето на друг виден социалист – г-н Гечев, или т.нар. проф. Гечев. Но аз отдавна съм го удостоил с титлата „академик“, защото няма друг по-голям академик в света по разграбването и фалирането на банки. Над 20 банки, с които бяха ограбени парите на обикновените българи, и именно след тези грабежи започна и самата приватизация, в която участваха тези, които са ограбили и народа, и държавата. А участник в тази приватизация е и самата г-жа Импексова“, каза още Гърневски.

„Нинова през своята кариера по онова време е участвала в няколко борда и всички те приключват с това, че са загубени от държавата. С една дума казано, където стъпи г-жа Импексова, трева не никне. Ако махнем „Техноимпекс“, нека стигнем до Пловдивския панаир, когато той за няколко стотин милиона активи беше придобит от г-н Гергов. И това стана точно по времето, по което г-жа Импексова беше зам.-министър на икономиката и председател на борда на Пловдивския панаир. Задавам въпроса как точно се придобиват държавни и пловдивски активи за 1 млрд. лв. от виден червен олигарх, без държавата и Община Пловдив да са получили и 5 лв. за подобна приватизация. Т.е. ако минем през „червените куфарчета“ и ги свържем с главния секретар на БСП г-н Добрев, ще видите, че това е практика, с която е станало самото ограбване на българския народ. И това продължи до 2009 г., когато тази икономическа мощ трябваше да бъде трансформирана в политическа“, добави депутатът.

„За радост на българския народ и за негов късмет обаче дойде политическа сила, която започна и вече девета година лекува раните на България от този грабеж. Но тя да говори, че други са разграбили държавата, когато тя самата е деен участник в това разграбване и да говори за някаква нова визия, това е арогантност и наглост. Тя три пъти ходи за тези девет години при този народ да го лъже и четвърти път отива. Но след всичките тези нейни походи сред народа, се оказва едно нещо, което ще се повтори и в бъдеще. На следващите избори тя отново вместо червения бюлетин, ще получи един голям червен картон. Така че БСП и лидерката им г-жа Импексова могат да бъдат доволни, че ще възнаградят българския народ след следващите изброи, когато го освободят от присъствието си на българската сцена“, заяви Гърневски.

Филип Епитропов
2984 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
димо

2018.10.18 | 23:00

6
Където мине ГРОБ хора не растат !

2018.10.18 | 23:22

7
Дима, не си оригинален- повтаряш, като папагал гърнето и затова си осъден за плагиатство!
Умник Гюро

2018.10.18 | 16:46

3
Който сере в гърнето да си го яде
Умник Гюро

2018.10.18 | 19:32

5
Уважеами, дрислив червен трол. Не се преставяй за мен, защото ще те съдя за авторски права. Фак ОФФ.
Драган

2018.10.18 | 18:26

4
А където мине ходещият г*з наречен от БЪЛГАРИТЕ ТИКВАТА, смърди на кръв и лаина като теб.
Умник Гюро

2018.10.18 | 16:31

2
БКП/БСП - вън от България!
dg

2018.10.18 | 14:58

1
Браво на гърневски, точно в десятката!!

Добави коментар

Водещи новини