Татяна Дончева: Първанов и Станишев са удобни за Борисов

  • 19 февруари 2012 17:59

  • 8016
  • 13
Татяна Дончева: Първанов и Станишев са удобни за Борисов
©

Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на са удобни за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Първанов има дългогодишни уговорки с Борисов, които му пречат да му бъде съперник. Това заяви Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, в интервю за Нова телевизия, „На четири очи”.

Първанов посвети 10 години да ги издига, а ако претендира в следващите 10 години да ги сваля от власт, ми се вижда прекалено, коментира още Дончева и добави, че те са посветили години наред на дребни сметки. На въпрос дали ще има сериозен двубой в БСП Първанов - Станишев, Дончева заяви, че в очакванията на повечето членове на партията са двамата да седнат и да се разберат. Според мен е нужен трети човек начело на БСП. Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в цитира свой учител от гимназията по този повод: „Когато закъснееш, няма защо да бързаш. Това е положението в БСП сега”.  

На въпрос защо премиерът Борисов не иска да управлява в коалиция, Дончева зададе риторичен въпрос: „Защо му е коалиция, за да дали баницата ли?”

По повод скандалите около министъра на вътрешните работи и съдебната система у нас, Дончева заяви, че прокуратурата се ръководи от Цветанов.

„Понеже няма конкуренция на съда, прокуратурата и МВР, ние си ги гледаме като монополисти”, добави още юристът.

Последвайте канала на

Весела Найденова
8016 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Воин на Светлината

2014.01.12 | 13:14

13
За мен няма по обидна дума от... комунист. Г-жа Дончева, управлението на държавата само това ли е за вас...да си поделите баницата? Ако вашите хора за 20 години бяха правили това, което сега прави Тиквата...ми народа щеше да гласува и за вас. Вие и онзи ваш школник , който разби най-голямата демократична партия в България , трява да бъдете изправени до стената..., за да ви се отплати народа...за "добрините" ви.
Илиев

2012.02.20 | 19:37

5
И Какав е г-н Борисов според теб ? Можеби е най-големия демократ и борец за свобода ! Стига се залъгвахте. Нищо не е направил тоя за нас (не ги харесвам предните, не направиха нещо доонро ама поне невлошиха нещата). Данеби да сме видели нещо хубаво от строителството на магистралите - не !!! Само стягме коланите и се праскаме колко сме добре и как европата ряпа да яде и да ни гледат нас и да се учат (сериозен ли е този ?) в същото време на държави като Гърция, Италия, Испания им дават помощи, а ние понеже сме добре ... нямаме нужда (ама си мерим п*шките с Германия - имаме по-малък дефицит от тях) , а в същото време ако се сравним с Гърция които са пред фалит те са пак светлинни години преди нас - цените на продуктите, колите и други са същите, а заплатите им са все още по-големи (а ги смъкнаха от 1000-1200 евро на 500). И докато строим магистрали и се хвалим колко сме добре междодругото икономическия ръст намалява, фискалният резерв намалява, а цените се увеличават. Аз не бих гласувал за БСП, колкото просто против ГЕРБ, защото са некомпетентни и неквалифицирани полицаи и пожарникари.
Бял Полуовес

2014.01.12 | 13:13

12
Трудно се следи полета на мисълта на Ванка2.
иво- рз

2014.01.12 | 13:13

11
Тая пък къде е тръгнала да дава съвети. Нали и тя лапа от държавната баница. Пък и Ванко сигорно и е много благодарен за промяна на закона.
джъдж

2014.01.12 | 13:13

10
"Нафталинената" Дончева ,рече и отсече - всички /освен нея/ са грешни ,корумпирани и не стават. Очевидно паричките на сутеньорите ,които получи за закона "Ванко 1" ,са на привършване. Трябват нови постъпления.

2013.07.14 | 12:14

9
ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! N E O B U X - P E C H A L B A . F R E E . B G
ХУБАВА ИГРИЦА :)

2013.07.14 | 12:14

8
eRepublik е мултиплеър. Развива се в огледален свят (наречен Новият свят), където играчите могат да вземат участие в политиката, да ръководят своя фирма и да водят войни с други страни. еБългария води война с еТурция, в момента се бием с еМакедония. http://www.erepublik.com/en/referrer/Rimisark1
без претенции

2013.07.14 | 12:13

7
отнася се за абсолютно всички,които са публикували коментари досега "По езика и начина на изразяване ще ги познаете". Това сте вие,хора които гледат само да "кълват",без мозък в главите си.
arhar

2013.07.13 | 11:30

6
Т. Дончева каза, че и сега кръгът ' Монтерей ' са във властта , като имат и известно влияние в редиците на БСП ... Какъв извод може да се направи от казаното от Т. Дончева ? Гоце не беше ли близък с ' монтерейците ' ? Т. Дончева каза ,че ГОРД на Сл. Бинев също за продукт на кръга ' Монтерей ' ... Миглена А., която е близка до Сл. Бинев, изказа негативно мнение за Станишев, Костов и Цветанов . Означава ли това, че Станишев, Костов и Цветанов не са близки до кръга ' Монтерей ' ?
мабухай

2012.02.20 | 19:36

4
Понеже не можа да се вреди за министър в нито едно правителство на БСП Дончева се разочарова и реши да започне да плюе всичко и всички. Виж как не казва нищо лошо за И. Павлов. Явно добре се е облажила, а от БСП - нищо , само една депутатска заплата хонорари за участие в няколко комисии на парламента и заплащане за участие в бордове на няколко компании. Виж друго е да се докопаш до " баницата " Затова майната им на всички те са лоши, продажни и т.н.
ХУБАВА ИГРИЦА :)

2012.02.20 | 17:44

3
eRepublik е мултиплеър. Развива се в огледален свят (наречен Новият свят), където играчите могат да вземат участие в политиката, да ръководят своя фирма и да водят войни с други страни. еБългария води война с еТурция, в момента се бием с еМакедония. http://www.erepublik.com/en/referrer/Rimisark1

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини