Правителството ще разгледа промени в НК

  • 02 октомври 2018 18:41

  • 2094
  • 0
Правителството ще разгледа промени в НК
© Булфото (архив)

Утре, на редовно заседание, Министерски съвет ще разгледа проекти за промени в Наказателния кодекс, в Кодекса за застраховането, Закона за експортното застраховане и в Закона за филмовата индустрия, съобщиха от правителствената пресслужба.

Очаква се министрите да разгледат дългосрочна инвестиционна политика на Държавния фонд за гарантиране устойчивост на Държавната пенсионна система за периода 2019-2021 г. Правителството ще разгледа и проект на решение за допълнение на списъка на язовирните стени и съоръженията към тях, на които трябва да се извърши основен ремонт или реконструкция. Очаква се този ремонт да бъде възложен на "Държавна консолидационна компания" ЕАД - София.

Кабинетът ще разгледа и промени в правилника за устройството и дейността на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда. На заседанието ще бъде обсъдено предложение за прехвърляне изцяло на правата и задълженията по предоставена концесия за добив на твърди горива - кафяви въглища - подземни богатства от участък "Миньор" на находище "Бобовдолски въглищен басейн", община Бобов дол.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2094 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини