Цветан Цветанов ще участва в конференция „Бъдещето на икономическия и паричен съюз“

  • 01 октомври 2018 08:55

  • 1166
  • 1
Цветан Цветанов ще участва в конференция „Бъдещето на икономическия и паричен съюз“
© Булфото (архив)

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще участва в конференция „Бъдещето на икономическия и паричен съюз“. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Форумът ще се проведе в зала „Триадица“ на Гранд хотел София. Събитието се организира от Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“, Фондация „Конрад Аденауер“ и „Вилфрид Мартенс“ център.

Откриването на конференцията ще бъде в 10.00 часа, като в него ще участват и председателят на Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и кмет на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, старши изследователят към „Вилфрид Мартенс“ център Еоин Дреа и ръководителят на Бюрото на Фондация „Конрад Аденауер“ в София Торстен Гайслер.

Модератор на дискусията е председателят на Комисията по енергетика и бивш енергиен министър Делян Добрев, а гост-лектори на форума ще бъдат заместник-министърът на финансите Маринела Петрова, подуправителят на Българската Народна Банка Калин ХристовКалин Христов Калин Христов е министър на финансите на България от 12 март до 29 май 2013 г.   Калин Христов, заместник-председателят на Комисията за финансов надзор Бойко Атанасов, заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов, както и изпълнителният директор на Българската фондова борса Иван Такев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1166 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ЛЪХАЩ

2018.10.01 | 09:19

1
на интелигентност е този човек.

Добави коментар

Водещи новини