Цветан Цветанов посети свищовския манастир „Покров Богородичен“ (снимки)

  • 29 септември 2018 13:00

  • 4531
  • 1
Цветан Цветанов посети свищовския манастир „Покров Богородичен“ (снимки)
©

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа посети свищовския манастир „Покров Богородичен“, съобщиха от пресцентъра на партията.

Заедно със свищовския кмет Генчо Генчев, кмета на Велико Търново Даниел Панов, народния представител Станислава Стоянова и председателя на Общински съвет – Свищов д-р Кристиян Кирилов, Цветанов запали свещичка за здравето на всички българи и на жителите на община Свищов, която отбелязва своя празник „Свищовски лозници“.

Председателят на ПГ на ГЕРБ разговаря с игумена Отец Христо, който не скри признателността си за подкрепата, която светата обител получава от правителството на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Към манастира вече води широк асфалтов път, какъвто никога не е имало, а за втора поредна година храмът получава от държавата транш за неотложни ремонти.

Отец Христо благодари на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и за личния жест, който той направи, по време на предишното си посещение за храмовия празник на „Покров Богородичен“. Тогава свищовският кмет изненада Цветанов със специално изработена върху крушово дърво и осветена по канон голяма икона на Света Богородица Йерусалимска. Председателят на ПГ на ГЕРБ остана трогнат и пожела иконата да остане в свищовския манастир, където силата й ще бъде най-голяма. „Ликът на Света Богородица Йерусалимска вече посреща всички, пристъпващи в църквата и закриля миряните, посещаващи манастира“, обясни Отец Христо.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4531 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
нерегистриран/гражданин

2018.09.29 | 17:05

1
Грешници сте и такива за нас си оставата. Баща на Цветанов/шофьор в цк на бкп, айде холам, не на нас тия номера, а имаме племенници, роднини реститутки и знаем как ги измъчваха бащите ви, как не им даваха в храм да влязат, как им взеха имотите, но им казаха, на тях комунистите-млад е бил-Тодор се е казвал, в центъра на Х магазини, пенсионирайте ме, но няма да се откажа от църквата... Провери и се увери. Децата му не искаха да го видят, в София са, с висше са, но сега вярвам и те , знае ли се, Тонка е, едната му щерка, много са случаите, Добре, че дойде Демокрацията, та големи да ги кръстим в църква, от страх, и бяхме само аз, майка ми и детето ми пораснало, бързаше Отчето, някой да не ни види, и в една забутана край моят Роден край Църква... Всички сте еднакво окалене. Бащите ви комунисти, държавна сигурност, участници във в.процес и сие, а децата им като другаря цветанов са в дясното пространство, хепси комунист, учи турски, цигански, а не английски, ако мислиш тук в бг, да оставате с щерките си, в Бургас лекари, зъболекари учат, защото бизнесмени идват и ако не знаеш ... Турчинът е хубав човек, но с циганията , там голям проблем, парцали , дини, всичко ... и трябва хората като лалугени да слагат стъкла, за да не пада мръсотията у терасите им, стъклата вечно замърсени от ромките, никъде не работят, раждат ли раждат, хубаво е, облагородяват бг, хохохо, а помощи вземат, и от когото имат деца без брак на запад, или някъде, те си знаят къде и какво работят, източват именно те циганите касите, и българите, мюсюлманите не могат да се лекуват, а твоите родопчани хубав народ са, многоса заможни, тях не ги боли, че всеки ще носи на болният по две торби, а той милият ` 90, уважение, и именно затова може би сме били под Турско робство, защото българинът е мръсно животни, той ако не ти направи кал, мръсотия, той не може да заспи, а българинът вече няма какво рушвет да ви даде, там проблем, а искате кеш пари, по времето на живков се задоволяваха с яйца, ракия, месо и там каквото се досетите, а сега кеш пари, а тези пари за кое по напред, и ако нямаш оставяш мъртвеца в болницата завинаги, има християни търсят гробовете, но няма ги, защото нямат пари за плоча, а седнал да ми говори врели некипели, това е всичко истина, а и накарват циганите да събарят гробове на бъэлгарите, за да дават пари, питай там в гробищата, те ще ти кажат, кой и как и защо събаря гробовете на покойните ни близки, много негативи, много боклук, много помия, то и бай Тошо си е казвал, Демокрацията - пяна, помия, поне бе, хитър, за разлика от цветанов, по физиономията ще познаете даден човек, то си личи от всякъде, очи навън, но не и за българия. единствено са мислили за българия(пиша нарочно, защото това не е моята българия), Васил ЛЕВСКИ, Капитан Петко ВОЙВОДАТА и ще спра, не съм комунист и никога няма да бъда, но вие всички там събрани в различни партии сте именно от тях: от комунистическо потекло, десните - децата, левите - родителите . .

Добави коментар

Водещи новини