Борисов отива в Украйна в началото на октомври

  • 26 септември 2018 08:30

  • 2248
  • 3
Борисов отива в Украйна в началото на октомври
© Фейсбук/Бойко Борисов

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще посети Украйна в началото на октомври заедно с вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, съобщи той във Фейсбук профила си.

Борисов в момента е в Ню Йорк. Там той се е срещнал с украинския президент Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември и са обсъдили предстоящата му визита.

"С президента Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември обсъдихме предстоящото посещение в Украйна, което подготвяме с вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в началото на октомври. В Одеса ще посетим българската гимназия „Георги Сава Раковски“, в която е учил Порошенко", написа Борисов във Фейсбук.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2248 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
просълзих се

2018.09.26 | 11:35

3
Каква мила картинка, какви богоугодни, благи физиономии. Единият - откровен убиец, гори живи хора, убива поети, рзстрелва и бомбардира собственото си население, защото то не ще да живее с него. Другият прилага меко изстрелване в ефирачрезреално намаляване на пенсии, увеличаване издръжката на живота и сриване на конституционното право на безплатно здравеопазване.
Истина

2018.09.26 | 10:23

2
Рандеву с фашисти!
ТИКВАТА ГАДНА КРАДЛИВА

2018.09.26 | 09:02

1
СЕ СРЕЩА САМО СЪС ПРЕСТЪПНИЦИ.ПЪРВО ТАЧИ ,СЕГА И ТОЗИ ЕВРЕЙСКИ ПЕДАЛ ПОРОШЕНКО.

Добави коментар

Водещи новини