Синдикатите в МВР няма да дадат време на Маринов (видео)

  • 21 септември 2018 11:26

  • 225
  • 3
Синдикатите в МВР няма да дадат време на Маринов (видео)
© Канал 3

Синдикатите мога да обобщят всички искания. Тази среща не е конкретна, а първата от много. Исках да се запозная с проблемите от тях, тъй като те не са политически обвързани. Това заяви новият министър на вътрешните работи Младен Маринов след срещата между синдикатите и МВР.

"Между двете администрации има общи проблеми, като въпроса за униформите и административната тежест", каза още той.

"Да дадем време на Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, за запознаване на работата в МВР ще е обида към него. Няма да има такова време. Ще му е необходимо да се адаптира към позицията на политик. Пожелавам му успех", допълни Валентин Попов – председател на Управителния съвет на Синдикалната федерация на служителите в МВР. 

„От успеха или неуспеха на един министър в голяма степен зависят и успехите и неуспехите на едно ведомство“, коментира той.

"Има три принципни проблема, за които се изискват бързи промени, а именно - хроничното недофинансиране, мотивацията на работодателите и това, че МВР се управлява от чиновници", завърши Попов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
225 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
към "мвр"

2018.09.21 | 17:37

3
Какво "иска" Валентин Попов очевидно не ти е ясно.
Но ако си от "работещите", а не от "хранениците", кое те спира да излезеш с името си, да поразкажеш какво точно работиш...

2018.09.21 | 12:41

2
Какъв седесарски дeбил! Ето какво е казал: "Синдикатите мога да обобщят всички искания. Тази среща не е конкретна, а първата от много! Исках да се запозная с проблемите от тях". Да им ибеш майката мутренска.
мвр

2018.09.21 | 11:59

1
валентин попов иска хранениците да не работят и да взимат повече пари от работещите.

Добави коментар

Водещи новини