Московски за новия транспортен министър: Той ще се справи с всяко предизвикателство (видео)

  • 20 септември 2018 12:20

  • 2388
  • 3
Московски за новия транспортен министър: Той ще се справи с всяко предизвикателство (видео)
© Novini.bg

Секторът е тежък. Изискват се множество лични качества. Познавам Росен Желязков като специалист, той ще се справи с длъжността на министър при всяко едно предизвикателство. Това заяви бившият министър на транспорта Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета в кулоарите на парламента. 

"Оставям сектора в стабилно финансово състояние. Дълговете, които имаше Министерството на туризма са прехвърлени към банките и са минимални", каза още той.

По думите му има теми, които изискват персонална намеса, като например забавянето на проекти по Оперативна програма "Транспорт". 

"Има леки проблеми в сектора, но смятам, че Росен Желязков ще се справи с тях, както и с концесиите по места", завърши Московски, предаде репортер на Novini.bg. 

"Благодаря на Московски, с който сме работили много години. Имам възможността да знам вече всички процеси", заяви новият министър Желязков. 

Малко преди изказването на Московски, Росен Желязков беше избран от депутатите за министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2388 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
а тоя

2018.09.20 | 13:19

3
А тоя -бившия, дето го гласят за Черноморската банка със седалище в Солун, дали е усвоил карането на водни ски-за един приятел питам? И там на санаториум да лекува мъката ли го пращат, щото резултати тука не видОхме....всъщност некОи явно са видели щом е награден със "солунската митница"?
шейни кара ли

2018.09.20 | 13:09

2
Най-важно е да може да кара моторни шейни и да слушка Шиши, друго няма нужда......

2018.09.20 | 12:40

1
точно, както ти и много други отрепки се справихте за 29 години....кой знае колко милиарда се изкрдоха...

Добави коментар

Водещи новини