Надежда Нейнски: Към момента няма опасност от нова голяма бежанска вълна

  • 20 септември 2018 07:55

  • 484
  • 4
Надежда Нейнски: Към момента няма опасност от нова голяма бежанска вълна
©

Има известно раздвижване по границата ни, но тя не е опасна и не мисля, че ще се стигне до нова голяма бежанска вълна. Българските и турските граничари си вършат работата.

Това каза в сутрешния блок на БТВ посланикът ни в Турция Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г.. "Основната опасност за нова силна бежанска вълна идваше от Идлиб. Всички си отдъхнахме от постигането на политическо споразумение по темата. Това беше една голяма стъпка. Турция засега се справя с овладяването на бежанската вълна", добави още тя.

"След последните избори Турция се превърна в президентска република. Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва бе избран още на първи тур. В момента той поема курса, който бе обявил още преди президентските избори. Сривът на турската лира оказва влияние в страната. Не може да няма притеснения и това е нормално. Помните, че преди изборите отношенията на Анкара с ЕС бяха стигнали до точката на замръзване. Сега се търсят активно контакти и те дават резултати - Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва ще посети Германия", разкри Нейнски. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
484 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
77

2019.03.12 | 14:25

4

А какво прави социалиста Димо Димов в Дания от 100години

Димитър

2019.03.12 | 14:22

3

На Надежда, трябва да и връчват орден за изключителен принос към България и към простия и народ, който забрави, че заслугата да влезем в Европейския съюз е изключително нейна. Сега можем да гледаме светът, от друг ъгъл, за разлика от някои други времена, когато висяхме, като Марсоли по консулствата

Защо

2018.09.20 | 14:59

2
Още г-н Борисов държи тази на този пост? Нищи не е прсвила за България - само длъжност и заплата за Надежда? Стига! до кога!?
опорна то4ка

2018.09.20 | 08:10

1
Ленчето ша ги отвори мигрантите на далавера - ша им покаже как сА скача оградата със стълба. Само трябва да внимава да не падне да не се наниже на нещо!

Добави коментар

Водещи новини