Цветанов се срещна с Рьотле (снимки)

  • 19 септември 2018 15:18

  • 841
  • 0
Цветанов се срещна с Рьотле (снимки)
© Фейсбук/Цветан Цветанов

Председателят на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна днес в Народното събрание с главния прокурор на Бавария Рейнард Рьотле, съобщиха от пресцентъра на парламента.

На разговора са присъствали и старши прокурорите Клаус Рухланд и Йоахим Етенхофер, както и заместник главният прокурор Ася Петрова. Германската делегация е на тридневно работно посещение у нас.
"Ние винаги сме възприемали Бавария като наш партньор и за нас е много важно това партньорство във всички области да продължи", е заявил Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, цитиран в съобщението. Той е изтъкнал, че още от времето, през което е бил вътрешен министър, кадри на министерството са били пращани на обучения в Бавария, което е допринесло много за изграждането на техния капацитет.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е споделил с гостите от Бавария, че след като Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е станал премиер, са били създадени специализирани съдилища и специализирана прокуратура. "По-късно направихме и законови промени, с които разширихме техните правомощия и те вече имат възможност да разследват корупция по високите етажи на властта", е добавил още той. "Предстои второто четене на Закона за киберсигурността и на Закона за защита на личните данни. Всяка една промяна, която сме правили в НК, е съгласувана с българската прокуратура и с представителите на съдебната власт, а те от своя страна винаги са присъствали на дебатите в българския парламент, съпътстващи приемането на законодателството", е посочил председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. "Беше създадена и Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество /КПКОНПИ/, която е правоприемник на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество", е казал още той.

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред е подчертал, че от първия мандат на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г има ясна воля за борба с организираната престъпност, контрабандата и корупцията. "Заедно с прокуратурата имахме знакови дела срещу групи за отвличания и поръчкови убийства, които приключиха с доживотни присъди без право на замяна. Много голяма заслуга тогава имаше и сегашният заместник главен прокурор Ася Петрова", е отбелязал той.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е коментирал, че за да се реализират всички цели на държавата в правораздавателната и правоохранителната система, е нужна политическа стабилност. "Сериозно изпитание за всички нас е ИДИЛ. Според данните на Европол доброволните бойци на ИДИЛ от ЕС са 5000. За да се справим с тази опасност, е необходима сериозна координация между службите", е посочил още той. По думите му ЕС трябва да продължи да ползва Великобритания като един от основните доставчици на оперативна информация дори след Брекзит.

"За да се пребори корупцията, е необходимо всички структури да работят в тясно сътрудничество. Без добрата законодателна основа обаче борбата с корупцията и организираната престъпност няма как да се спечели", е казал на свой ред главният прокурор на Бавария Рейнард Рьотле. Той се е съгласил с думите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, че в борбата с тероризма ключов е обменът на информация. "Напълно съм съгласен с Вас, че след излизането на Великобритания не трябва да губим нашите добри контакти с тях", категоричен е бил Рейнард Рьотле.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
841 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини