НС прие Сотир Цацаров и Валентин Радев да бъдат изслушани (видео)

  • 13 септември 2018 10:07

  • 2342
  • 0
НС прие Сотир Цацаров и Валентин Радев да бъдат изслушани (видео)
©

Депутатите в Народното събрание приеха предложението на ГЕРБ.

Главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в и министърът на вътрешните работи в оставка Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 ще бъдат изслушани в парламента. Причината за това е новият случай с незаконно напуснали страната обвиняеми в тежки престъпления.

„През последните часове в публичното пространство сред българските граждани започна да се коментира един притеснителен случай, свързан с това, че обвиняеми за рекет и тежки престъпления, роднини на български депутати, са напуснали страната само часове, след като им е отменена мярката за неотклонение. Няколко пъти вече в публичното пространство се коментира, че БСП се опитва да оказва влияние върху правоохранителните и правораздавателните органи в страната“, обясни от трибуната депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

Предложението беше прието със 118 гласа „За“. 50 народни представители бяха „против“ предложението. От глас се въздържаха 11 депутати.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2342 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини