Румен Петков: Изборът на Младен Маринов ще донесе голямо спокойствие в системата

  • 11 септември 2018 08:07

  • 9744
  • 3
Румен Петков: Изборът на Младен Маринов ще донесе голямо спокойствие в системата
©

Въпросът с царските имоти е политически. Трябва да се види решението на КС от 1998 г. и силните аргументи тогава. Дълбоко убеден републиканец съм и бях от малкото, които не ходиха да посрещат Симеон Сакскобургготски. Не можем да настаним царя в двустайна панелка в „Младост 3“. Това каза бившият вътрешен министър и лидер на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в в ефира на БТВ.

Тук вече говорим за устоите на държавата. Държавата трябва да реши въпросът с минимални щети. Когато сме го канили да се върне, какво ни гарантира утре тези имоти да се продадат на някой бизнесмен? Изтърван е моментът да не се злепостави институционално България пред света“, отбеляза той.

Той коментира кадровите промени в МВР и предложения за министър главен комисар Младен Маринов. Политикът направи паралел с него и Богомил Бонев. "Важен момент е, че кариерата на г-н Маринов започна своя възход по време на служебното правителство, сега е предложен за министър от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това означава, че има подкрепата на всички политически партии. Освен това е човек от системата, което според мен ще донесе голямо спокойствие", заяви Петков.

За решението на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за да извади депутатите от пленарна зала и от 79 депутати да остави едва 20, Петков заяви: "Има моменти които будят жалост, други пък присмех. Когато се избират народни представители, те затова са това са там. Да оставим на страна, че депутатите са в парламента само два дни, през другото време трябва да са при избирателите", заяви още лидерът на АБВ.


 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9744 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гост

2018.09.12 | 13:45

3
Кадрови промени в МВР . Ха ха ха Гарван на гарвана - око не вади. Мутра на Мутрата - също.
боби

2018.09.11 | 10:23

2
Петков като толкова се е загрижил за царя да му дари от собственните си имоти, които не са от рода на панелките ! Аман от политиканти и тарикати в бранша!

2018.09.11 | 10:11

1
защо да не можем да настаним "царя" в двустайна панелка в Младост 3? Хората живеят там, той може би не е човек?

Добави коментар

Водещи новини